lauantai 7. maaliskuuta 2015

Perinteinen kauluspaita ja lauantailinkki - Traditional white shirt and saturday link...En varmaan ole ainoa jolla on viha-rakkaussuhde perinteisiin kauluspaitoihin? Kauniita katsella, mutta hankalia käyttää. Kaulus on aina jotenkin hullusti, varsinkin bleiserin kanssa käytettyinä ihan tuskaa. Kaulus joko liukuu rumasti bleiserin kätköihin tai sitten töröttää muuten vaan hassusti. Vaihtoehtoisesti kaulus kuristaa ja tulee ahdistava olo, eikä suostu näyttämään siistiltä ylin nappi auki. Tämän takia minulle sopii hyvin käyttää kauluspaitaa neuletakin kanssa mieluummin tai jotenkin  muuten vähän erilailla, kuten pari postausta sitten kaulus pystyssä pooloneuleen alla. Onneksi armollisesti nykyään on paljon kivoja valkoisia paitiksia, joissa ei ole tuota perinteistä kaulusta, ne ovat niin paljon helpompia käyttää!

Tällä viikolla kuitenkin kaivoin ikivanhan kauluspaidan kaapista ja sen seuraksi vanhan luottokorun, joka tuo vähän sitä jotain tavalliseen kauluspaitaan. Taisin käyttää samaa kauluspaitaa korun kanssa muutamanakin päivänä eri neuletakkien kanssa. Kuvat eivät ole parhaita mahdollisia. uusin windows päivitys taas iloisesti kaataa kuvankäsittelyohjelmani joka 5 minuutin välein, eikä ulkokuviakaan ole päässyt ottamaan kun aina sataa.

Viikko on taas vierähtänyt, enkä ole paljon ehtinyt käydä edes kommentoimassa kaikkien teidän ihania blogejanne, vaikka olenkin niitä tabletilla lueskellut. Olen vähän yrittänyt vähentää tietokoneella istumista ja keskittyä huushollin raivaamiseen ylimääräisestä tavarasta (ja vaatteista) ja pakannut niitä kirpputorilaatikoihin ja tarkoitus olisi tämän viikonlopun aikana jatkaa hommaa ja tehdä vähän kevätuudistuksia kotona. Mitä teillä on viikonloppusuunnitelmissa? Saako kevät aikaan siivouspuuskia siellä ruudun toisella puolella? 

Tämän lauantain linkkinä on Carrie Bradshaw lied eli kotoisemmin CBL. Älkää vaan kysykö mistä tuo nimi tulee, olen aina sitä ihmetellyt, mutta en ole selvää siitä ottanut. Blogissa on luvassa kaikkea naisellista hömppää ja elämäntapa hattaraa. Minua viehättävät hyvät kuvat ja kiva pukeutumishuone. En ole design huonekalujen erityinen ystävä, mutta tuo läpinäkyvä Ghost tuoli on alkanut viehättää minunkin silmääni, varsinkin taljan kanssa. 

Mukavia lukuhetkiä ja ihanaa viikonloppua!

Im guessing that Im not the only one who has a love-hate relationship with traditional white shirts? They are so pretty but very unpractical at the same time. If you wear it with a blazer the collar seems to be always all wrong. Its either slipping inside the jacket and looks funny, or it ends one end inside the jacket and other outside. Thats why I like to wear collarless shirts with a blazer and most often wear shirts with collar with a cardigan. I cant stand to button it all the way up either, makes me feel like I dont get enough air. My old necklace on the other hand is a perfect way to close the collar without suffocateing. What do you think? Love the traditional white shirts or do you find them as unpractical as I do? 

The saturday link today is CBL (Carrie Bradshaw lied). Dont ask me where the name comes, I have no idea! The blog itself is full of pretty things. Enjoy reading and have a Great Weekend<3

6 kommenttia:

 1. Koru sopii kivasti paitiksen kanssa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Paitikset ovat ihania, jos ne saisi aina päälle, että olisivat käyneet pesulan ja prässin kautta. Vihaan silittämistä. Ja toisaalta nykyään hirmuisesti pidän joustavista materiaaleista. <3 Mutta paitis on aina tyylikäs.

  Iloista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia<3 Paitikset olis kivoja jos joku ne silittäisi! Miksei täällä voi olla pesulaa joka nurkalla niinkuin jenkeissä johon vaan tiputtaisi viikon paidat pesuun ja silitykseen???

   Poista
 3. ♥ihana sinä! Oikein hyvää Naistenpäivää!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)