keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Tummansininen bleiseri - Navy blue blazer...Hyvää huomenta ja keskiviikkoa kaikille<3 
Ai miksi huomenta, no siksi että juuri tuossa vähän aikaa sitten heräsin aivan taivaallisen hyviltä päiväunilta. Pari viikkoa on mennyt huonosti nukkuessa sekä yöunia että päiväunia. Eikä tuohon huonosti nukkumiseen tässä huushollissa mitään kummallista syytä tarvita, eikä sitä oikein ole nytkään ellei ihan tavallista jatkuvaa työstressiä ja ihan tavallisia jokapäiväisiä murheita sellaisiksi lasketa. 

En varmasti valehtele jos sanon että viimeisen kahden viikon aikana en ole yhtä päivää lukuunottamatta kyennyt pysymään kotona hereillä yhtään kokonaista iltaa. Ja kuitenkin päiväunetkin ovat olleet kovin huonoa koiranunta. Kävin eilen muilla asioilla apteekissa ja tankkasin samalla kotiin hieman vitamiineja ja hivenaineita ja kaupastakin viimein löytyi Maca-jauhetta, joka on pitkään ollut loppu joka puolelta. Jospa se tästä nyt lähtisi ja tulisi kevätenergia ja villitys!

Työpäivä vielä ennen lomaa jäljellä 6! Luulen että loma tulee aika tarpeeseen, enkä aio lähteä minnekään tai tehdä mitään ihmeellisiä lomasuunnitelmia. En taida tehdä edes pääsiäissuunnitelmia vaikka yövieraita onkin tiedossa taas pääsiäisen ja loman ajalle. Viime pääsiäisenä meillä olikin varsinainen trafiikki kun juhlittiin äitini syntymäpäiviä ja muuten vain vietettiin pääsiäistä vähän isommalla porukalla hyvän ruuan kera.Asukuvissa vaihteeksi vähän siistimpää toimistoasua, mutta farkkujen kera. Vielä en ole ihan kevätväreihin päässyt. Paksuimmat neuleet on jo tuuletettu ja pesty talviteloille, mutta meille ainakin tuli talvi vähän takaisin tänään ja satoi lunta tuollaiset reilut 5 senttiä ja ainakin toistaiseksi se on vielä maassa. Onneksi tein tänään etänä töitä, eikä tarvinnut miettiä minkälainen liikenne mahdollisesti tuolla lumisateessa oli. Innokkaimmat kun ovat jo vaihtaneet kesärenkaat alle. 
Miten viikko on sujunut tähän asti siellä ruudun toisella puolella?

I just woke up from a heavenly nap. I have been sleeping poorly the last couple of weeks so it felt good to have a nice nap after a work day. I still have 6 working days before I start my "winter" vacation. Yay! I cant wait. My mom is coming over but other than that I dont have any vacation plans. Just time to relax with the family during the vacation and easter time. Outfit of today is a navy blue blazer or jacket depends how you want to call it. I have put most of the woolen winter clothes aside but Im not quite still having the light colored spring feeling just yet. We had some more snow today, so the spring clothes will have to wait for just a little bit longer. Wednesday allready. How has your week been?

4 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä miltei identtinen asu, mikä minulla eilen oli päällä. :) Ihana asu Sari. Upeaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia<3 Käytännöllinen ja moneen menoon sopiva. Ihanaa viikonloppua sinne! Ja onnittelut 1-vuotis synttäreistä<3

   Poista
 2. Rennon tyylikäs asu, näyttää mukavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Ja lämminkin vielä sanoo tämä vilukissa...:) Rentoa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)