maanantai 30. maaliskuuta 2015

Hankintoja vaatekomeroon, keväinen kevyttoppis - New items, Spring is in the air...
Olin jo ihan unohtanut nämä kuvat. Musta kevyttoppikseni sai talvella keväisen kaverin, vaaleanharmaan kevyttoppiksen. Tämä oli suuri kompromissi sen välillä mitä olisi oikeasti halunnut, eli kalliin lämpimän vaaleanpunaisen kevyttoppiksen mutta sen sijaan hillitsin itseni ja hankin tämän ennestään edullisen harmaan puolella hinnalla oikeasta hinnasta. Joskus tämän toimivan, edullisen, järkevän ja pitkäikäisen vaatekomeron kokoaminen on tylsää. Tiedätte varmaan tunteen kun jokin vaate, jonka jätitte kauppaan jääkin kaivelemaan. Se lämmin vaaleanpunainen oli vaan juuri niin oikean sävyinen vaaleanpunainen. Huokaus.

Kaunis tämä harmaakin on, tykkään kovasti ja tykkäsin erityisesti tuosta kauluksettomuudesta. Tälläiselle huivi-ihmiselle se on oivallinen malli. Ja kauluksettomuus tekee siitä vähän erilaisen. Harmaa värikin on ihanteellinen, sen kanssa voi yhdistää melkein minkäväristä huivia ja asustetta vaan.

Voihan sitä laittaa vaikka vaaleanpunaisen kaulaliinan... ja lakata huokailemasta sen vaaleanpunaisen toppiksen perään...I had forgotten all about these outfit pics. I allready had a black light down jacket and I have worn it a lot (last seen here) and now I wanted something similar light but warm for the spring. I had my eyes on one particularly beautiful warm pink one, but it was so expensive that I decided to buy this grey one instead. Im still coveting after the pink one, but since I dont have unlimited budjet, Im just going to go with this one and wear all different coloured scarfs and other cool things with it!  Maybe I get lucky next winter and find the pink one on Sale somewhere... Woman can always wish, right? What do you think about the grey one?

10 kommenttia:

 1. Onpa kauniin värinen takki. Nyt iski urakalla hinku tuollaiseen vaaleaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Vaalea on minusta kiva keväällä, en oikein osaa pukeutua keväällä mustaan.

   Poista
 2. Ei tarvitse ollenkaan huokailla - tuo nimittäin on tosi ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 On tämäkin ihana, en yhtään väheksy tämänkään kauneutta, mutta kun nainen saa jotain päähänsä niin kyllähän se huokailuttaa...;)

   Poista
 3. Takki on kaunis ja juurikin hyvä väri yhdistellä monen värisiä huiveja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Tämä on kyllä huivi-ihmisen unelma värinsä ja mallinsa puolesta!

   Poista
 4. Kaunis on tuo sun kevyttoppis ja tuo vaaleanpunainen huivi on kuin siihen tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maiju<3 Vaalenpunainen ja harmaa on yksi mun lemppareista mitä väriyhdistelmiin tulee. Taitaa olla ihan kehdosta hautaan...:))

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)