torstai 19. maaliskuuta 2015

Hankintoja vaatekomeroon, Odd Molly - New item in my wardrope, Odd Molly...Odd Mollyn Lovely knit jacket. Siinä on neuletakki, jonka hankintaa olen miettinyt monen monituista vuotta. Olen aina ajatellut että eivät ole ehkä ihan minun tyyliäni, mutta kovin kauniita. Lisäksi ajatus on ollut että ehkä suurin kokokaan ei ole riittävän suuri. Nyt kun niitä oli hyvässä alessa, päätin kokeilla miten se istuu minun päälleni. Ensimmäisen sovituksen jälkeen olin sitä mieltä että juu ei. Tekee vieläkin tasapaksumman näköiseksi ja kuviointi on aika villi. Mutta kuinka ollakaan toisella sovituskerralla se alkoi jo tuntua omalta ja totesin että kyllähän sitä voi pitää muutamallakin eri tavalla, kunhan laittaa tuota etummaista sitomisnarua varten vaikka silmukan jolla sen saa piiloon. Kolmannella sovituskerralla meistä tuli kaverit ja ihastuin. Tosi mukava päällä ja vähän erilainen. 

Arvaan että ruudun toiseltakin puolelta löytyy muutama ihminen, joka on miettinyt joskus tämän neuletakin hankintaa. Näitä ymmärtääkseni saa "normiväreissä", kausiväreissä ja vielä sekä villaisina että puuvillaisina. Mitäs mieltä olette? Tässä se nyt on tavallisen tasapaksun päällä. Normaalihintaisena en hankkisi, se on ihan liian paljon minun pienelle budjetilleni. 


Odd Molly´s Lovely knit jacket. There is a jacket that I have been wondering about for years. They always look great on someone else. Its available in many colors, season colors and even in wool or cotton. Now some colors were on a good sale and I decided to try it on. On a first try I thought not for me thanks, then I tryed it on second time and it left me wondering and on the third time I developed a crush once I undestood that you dont necessarely have to wear it just in one way. What do you think? Good or weird?
 


8 kommenttia:

 1. Neuletakki näyttää oikein mukavalta päälläsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Neuletakki on ihan supermukava päällä. Siitä tulee oivallinen työvaate kunhan keksin mihin kaikkeen sen voi yhdistää. Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 2. Upea neuletakki! Näyttää todella hyvältä ja istuu sulle hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Hauska vaate siinä mielessä että ensimmäisellä sovitukerralla ei oltu yhtään kavereita ja nyt ollaan sulassa sovussa...:D

   Poista
 3. Todella kaunis neuletakki, ajaton kuosi ja malli hyviän olet valinnut. Kävin sivuilla katsomassa, olipas ne muutkin kauniita ja vielä kalliitakin. En ole aiemmin ko.merkistä kuullutkaan.
  Kivat viikonloput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Kuosilliset vaatteet ja minä harvoin päästään sopuun, mutta nyt päästiin. Odd Molly ovat aika erikoisia kaikenkaikkiaan, eivätkä oikein kukkaroystävällisiä, mutta isolla alennuksella tein tämän investoinnin jota olen miettinyt jo useamman vuoden. Oikein aurinkoista viikonloppua sinne!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)