lauantai 14. maaliskuuta 2015

Harmaa pitkä neuletakki ja lauantailinkki - Grey long cardigan and saturday link...Tämä viikko on mennyt flunssassa välillä töitä tehden ja välillä ihan sängyn pohjealla yhdessä hovikuvaajan kanssa. Viikon aikana olen käynyt kodin ulkopuolella tasan kolme kertaa. Kerran töissä, kerran lääkärissä ja kerran ruokakaupassa. Mistä lie taas tullutkin mutta kyllä flunssa ja kuume vaan vie vedon pois. Totesin tuossa että flunssassa ei kannata stressata vaan oikeasti levätä. Muutama kuumeisena tehty työpäivä vei aika hyvin lopunkin vedon. Harvoin sattuu että olemme hovikuvaajan kanssa ihan yhtä aikaa flussassa, yleensä se menee niin että toinen ensin ja sitten toinen heti perään. Kaipa tätäkin voi kutsua paremman puutteessa parisuhdeajaksi...  tai joinakin päivinä parisuhteen koetinkiveksi. Heh, hyvä tuuli ja flunssa kun harvoin kulkevat käsi kädessä. Onneksi alkaa jo helpottaa ja voi alkaa suunnittelemaan kevättuulia vaaterekkiinkin, se on vielä vähän talvimoodissa koten viikon varrelta-kuvista näkyy. Varovaisesti ajattelin sitä kevääseen alkaa päivittää ja kantaa villoja tuuletukseen ja säilöön, joku nimittäin ennusti viikon päästä alkavaa takatalvea, hrrrr.  


Asukuvakin on toissaviikolta, neuletakki tuntuu olevan minulle nyt ihan ikisuosikki. Ja harmaa vieläkin suosikkiväri, tosin nyt alkaisivat kevätvärit kyllä jo kutkuttamaan. Kevään trendit onneksi näyttävät olevan pitkälti viime kevään kaltaisia, ei siis tarvitse miettiä kauheasti mitään uusia hankintoja. Pastelleja, vaaleanpunaista, puuteria hyöstettynä mustalla, valkoisella ja harmaalla. Jonkun verran sinistäkin kevään muotimainoksissa on näkynyt.  Pastellisävyjä rakastavalle kevät on ihanaa aikaa, pitäisi vaan päivittää vaaterekkikiin kevääseen, siellä vielä kummittelee paksuja ja tummia talvivaatteita. Muutaman alehankinnan olen tehnyt, eivät ehkä ihan varsinaiseti kevääseen liittyä, niistä lisää myöhemmin. Yksi ostos on vielä flunssan vuoksi noutamattakin.

Kuinka viikko on sujunut siellä ruudun toisella puolella? Oletteko säästyneet kevätflunssalta ja päässeet nauttimaan auringonpaisteesta?

Lauantain linkki on tällä kertaa varsin erikoinen, ehkä monellekin jo tuttu aika kaupallinen  The Haute Pursuit, joka oli minulle kuitenkin uusi tuttavuus. Ei ihan valtavirran muotia, mutta valokuvissa oli sitä jotain...

Aurinkoista viikonloppua<3


This week has gone by mostly in a flu and working at the same time. I have been outside the house 3 times, once at doctors, one day at the office and once doing mandadtory grocery shopping. The sun has been shining all week and I have totally missed it... 
The oufit is from week before and I still seem to hang on to somewhat warm cardigans. I have trouble understanding that the spring really is here now. Finally! I need to start updating my rack into the spring right now. This spring seems to be all about the pastels once again. Lucky me, since I love pastels and I do have lot of pastel colored spring clothes allready. Gives me absolutely no excuse to go shopping... Darn...

Saturday link is The Haute Pursuit, which may be familiar to many of you, but to me it was a new one I stumbled on during the flu. Not your average middle-age fashion, but littel different gorgeous photos that drawed my attention. 

Enjoy reading and have a Great Weekend<3


8 kommenttia:

 1. Flunssaa ja vatsatautia tuntuu olevan kovasti liikkeellä. Itse olen toistaiseksi säästynyt molemmilta. Mukavan näköinen neuletakki ja kiva pituus siinä. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Pikkuhiljaa flunssa alkaa olla ohi, nyt vaan rautainen vitamiinikuuri ja terveellistä ruokaa tämän perään, niin vastustuskyky nousee!

   Poista
 2. Harmillista tuo flunssailu :( olen vielä säästynyt , toivottavasti jatkossakin. Harmaa neuleliivi on ihanan turvaliivin oloinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki<3 Neule onkin ihanan pehmoinen, ihan sellainen johon on kiva kääriytyä.

   Poista
 3. Kaunis asukokonaisuus. Sulle sopii tämä tyyli hyvin. Pitkä neuletakki valkoisen puseron kanssa toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti maiju<3 Pitkä on aika kiva, mutta toisaalta asettaa vähän vaatimuksia takille...

   Poista
 4. Flunssaa ei ole kiva sairastaa vaikka olisi puolisokin yhtä aikaa taudin kourissa kotosalla. Pitkä villatakki toimii keväällä ihan päällysvaatteenakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, ei siitä toisesta flunssaisestakaan paljon ole seuraa... Jaettu ilo on tuplailo, mutta jaettu flunssa ei ole välttämättä mikään riemukas kokemus...:) Pitkä villis pääsee keväämmällä sitten ihan päällystakiksikin. Kevättä odotellen!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)