maanantai 16. maaliskuuta 2015

Erilaisia elementtejä asussa - Different elements in outfit...


Liekö ennenaikainen viidenkympin villitys vai mitä, mutta jotkut asiat pukeutumisen suhteen ovat viime aikoina hieman muuttuneet. Tosin inspiraatio taisi tulla näistä vähän erilaisista nilkkureista ja niiden roheasta ulkonäöstä. Halusin yhdistää vähän rohkeammin erilaisia tyylejä katsoa mitä erilaisten tyylien sekoittamisesta seuraa. 


Harmaa takki on ollut hyvä hankinta monessakin suhteessa ja sen pituus juuri passeli. Lisäksi se taipuu moneen eri tyyliin. Tällä kertaa kokeilussa naisellisen leopardiprinttihuivin ja roheiden nilkkureiden kanssa. Hovikuvaaja ei ole vielä nähnyt näitä kuvia, mutta arvaan että kysyy varmaan seuraavaksi että missä oli tulva...:D 
Tiistaissa mennään, mukavaa alkanutta viikkoa<3Im not sure what is happening with my style, but lately I have been wanting to do some things little differently and combine different elements little more boldly than usually. These booties are a bit different from my usual booties and I wanted to see how they look with a sleek coat and feminine classic leopard print. What do you think?

Allready tuesday, have a Good Week<3

6 kommenttia:

 1. Harmaa takki on kyllä todella kauniin näköinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Harmaa takki on tullut jäädäkseen kyllä, olipa pitkästä aikaa oikein nappiostos!

   Poista
 2. Kivan mallinen ja kauniin värinen takki, ja niin kuin totesit, sopii moneen menoon ja monenlaiseen yhdistelyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Tosi on että harvoin tekee näin hyviä ja samaan aikaan edullisia löytöjä tarpeeseen. Toki moinen järkevyys vähän kirvelee kun toisaalta NIIN tekisi mieli sellaista kevään pastellista vaaleanpunaista...:))

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)