keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Klassikko ja tilaihme yhdessä - Classic scarf and wonder bag...

3 huonetta ja keittiö. 
Tänään siitäkin huolimatta että rakastan lumen tuomaa valoa, voisin todella asua kerrostalossa mallia 3 huonetta ja keittiö... Ihmiset aina liioittelevat mielellään, mutta niin tekee luontokin. Toivoin lunta ja sainhan sitä joo... Ihan roppakaupalla. Ei saisi valittaa, mutta jäsenet valittavat lumitöiden jälkeen ja päässä soi vähintäänkin kirkonkellot moisen lumityörupeaman jälkeen. 

Vaan mennäänpä päivän asuun, tai siis tarkemmin sunnuntain asuun ja sunnuntaihin. Asu on kuvattu valon vähyyden vuoksi sisällä, pahoittelen. 3 huonetta ja keittiö viittaa tietenkin näytelmään, jonka kävimme sunnuntaina Aleksanterin teatterissa katsomassa. Tragikomedia, näyttämöllä mm. iki-ihana Titta Jokinen. Suosittelen lämpimästi. Sunnuntain klo 16 näytöksessä ei ollut ruuhkaa, parkkipaikkakin löytyi ilman hampaiden kiristelyä. Ja mikä parasta pääsin pitkästä aikaa Aleksanterin teatteriin, joskin myönnettäköön että alkaahan tuo vanhus olemaan vähän rempan tarpeessa. Vaan tykkään ajan hampaan kuluttamasta ja historian siipien havinasta. En ole koskaan edes käynyt uudessa Oopperatalossa... 

Leopardihuivi on niin klassikko ja omani on niin pehmeä ja lämmin etten luopuisi siitä enää mistään hinnasta. Väri ei ehkä ole blondille kaikista paras, mutta jostain on pakko tinkiä. Kaivan sen usein esiin kun kaipaan vaihtelua tavanomaiseen. Vuosiakin sille on jo kertynyt. Aina se kuitenkin saa hyvälle tuulelle. Otin myös "uuden" Adaxin laukun ensimmäistä kertaa käyttöön, se on saanut hävetä todella voimakasta nahan hajua komerossa varmaan vuoden verran, nyt se haju on vihdoin haihtunut! Ja kappas vaan kelpo tilaihme on käytössä. Sinne mahtui kaikki tarvittava teatterikäyntiä varten. Jopa siis iso lompakkoni (joka ei sisällä koskaan rahaa, kuitteja sitäkin enemmän ja kaiken maailman alennuskuponkeja) ja vielä silmälasit koteloineen. Huippua. Siinä se ohitti kaikki pikkulaukkuni mennen tullen. 

Lunta tuli, katsotaan onko se huomenna unta vain... What is more classic than brown leopard print? Ok, maybe pair of Loboutinis, but I dont have the fortune the buy a pair... I know this brown color isnt the best for a blonde but I cant help it, this scarf makes me smile. I  have no idea why, but wearing it takes me into a good mood. Its soft, its warm and its classic. 

This outfit is from last Sunday when we went to a theatre, to see 3 rooms and kitchen (in finnish) a tragicomedy about all kinds of middle life crisis. It was funny, and it also brought me into tears. So in a word, a peace highly recommed. I also got to go to one of my favourite theatres, the Aleksanteri theatre that was build 1879. I love the old interior (and exterior too) click.

"New" handbag was just perfect with the scarf and its a space wonder. Really! It a wonder how much stuff you can actually carry with you in it. Its been hanging in a closet about a year now. The smell it had when it was new was a little bit too much. Thank god its finally gone... 

Wednesday allready, enjoy the rest of your week<3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)