perjantai 1. joulukuuta 2017

Harmaa villakangastakki ja ajatuksia harmaudesta - Grey coat and thoughts about grey...

Harmaan lohdulliset sävyt yhdessä. Vaaleaa harmaata, tummempaa, sinertävän harmaata ja vähän mustaakin tässä asussa. Harmaa on niin jotenkin lohtuväri. Ja super helppo.

Tykkään harmaasta vaatekaapissa, mutta näistä harmaista päivistä en sitten yhtään. Harmaa on helppo väri yhdistellä ja nyt pitää vaatetuksen olla helppoa kun tuntuu ettei muuten jaksa ajatella muuta kuin nukkumista. Harmaa on helppo valinta. Ja muutenkin nyt juuri kannattaa käyttää niitä vaatteita, joissa tuntuu hyvältä ja tuntee hyvää mieltä. Tämän kaamoksen kesyttämiseen tarvitaan kaikki pienetkin keinot. 

Muutama päivä on mennyt töissä tavallista pidempään ja kyllä sen itsessään tuntee. Kun lähtee pimeässä ja räntäsateessa töihin ja tulee pimeässä ja tihkusateessa niin tuntuu jo ettei jaksa pitää kohta silmiä auki. Aina sanotaan että ikä on vaan numeroita, mutta tällä viikolla olen tuntenut itseni sata-vuotiaaksi. Pitkän päivän päälle kun ajelee tuolla väsyneillä silmillä tihkusateessa ja vastaantulijoiden häikäisevissä valoissa niin päällimmäisenä ajatuksena on kyllä ollut oma sänky ja päiväunet. Jos tuosta säästä tykkää, niin ihmettelen suuresti. Aina sanotaan ettei saisi valittaa ja juuri nyt pitäisi liikkua paljon ja syödä paljon kasviksia. Entäs jos ei tee yhtään mieli liikkua ja kasviksetkin tahtoo minestrone-keiton muodossa? Nyt tekisi mieli vaan nukkua. Joskin se voi osaksi olla ihan luonnollinen seuraus viikon huonoista ja lyhyistä yöunista. Mutta ei siltikään selitä sitä että kertakaikkiaan mikään ylimääräinen ei huvita. 

Kaksi erikoista asiaa tämän hirvittävän fyysisen (ja ehkä vähän psyykkisenkin) väsymyksen keskellä olen huomannut, ruuassa pitää olla chiliä ja kotia haluan pitää vähän normia siistimmässä kunnossa, en kestä yhtään sitä että täällä vallitsee täysi kaaos. Ehkä se on sitä kun säätä ei voi hallita, se painaa mielen matalaksi, haluaa hallita sisällä ympäristöä ja katsella sohvannurkasta kotia, joka ei vaadi heti hirveitä ponnistuksia näyttääkseen viihtyisältä. Ostin jo ensimmäiset hyasintitkin tuomaan tuoksua ja pientä iloa kotiin. Joulukuun eka päivä, tulisi jo lumi ja valkeus!

Löysin vanhan harmaan ja pitkän kaulaliinankin kaapista, mitä lie sekoitetta, ei ainakaan villaa, mutta tässä säässä ihan riittävän lämmin. Otan sen vähäksi aikaa vakiokäyttöön vaihtelun vuoksi. Joskus vanhakin vaate voi piristää. 

Miten teidän viikkonne siellä ruudun toisella puolella on sujunut? Vaikuttaako vesisade, kaamosaika ja väsymys arkeen? 


Grey coat is a classic. I wouldnt give mine away for any price. Year after year, it is one of the most used in this grey weather. Combining different colors of grey is an easy solution that always works. And lately its been my comfort color. Both inside and outside. 

Easy going outfits this week with comforting grey. The weather is grey, days are grey (no sunshine for days, even for weeks) always raining or even raining wet sleet. 

Lately I have been so tired that the only thing I dream of is my own bed. Its been said over and over again that age is just numbers but lately I have been feeling old. When I leave for work in the Morning its dark (and raining) and when I drive home from work its allready dark (and raining). Feels like I can barely hold my eyes open. Long days with looking at Computer screen and long drive home with shining wet black asphalt simply wears your eyes. I am sooo much waiting for some nice white beautiful snow and frost! When there is snow, the view suddenly changes. Its light and some how it gives you strength and something beautiful to watch. 

I hate these long dark rainy days. Oh I might have mentioned that before... :))

Its Friday people and I have day off. Guess what? Im going to go back to sleep!

Enjoy your Friday and upcoming weekend<3 2 kommenttia:

 1. Hihi meidän hyasintti on ihan käyrä! Vastaava takki löytyy, talvella vaan on ihanaa pukeutua harmaaseen.

  Mukavaa joulukuun ensimmäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyasintit usein muuten kasvaa käyräksi... Ihme kun tämä on niin suora, vieläkin vaikka on kuvasta kasvanut jo! Harmaa villakangastakki on ihan ikiklassikko, vielä kun joskus saisi sellaisen jossa on niin paljon villaa kankaassa että pärjää vaikka paukkupakkasella! Ihanaa lumista joulukuun alkua Tiia<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)