keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Vihreää ja luonnonvalkoista bootsien kera - Off-white and green with boots...Vihreä tämän syksyn neule on ollut tosi tiuhaan käytössä, yksi lemppariyhdistelmistä on luonnonvalkoiset (kyllä, talvellakin) farkut ja tuo vihreä neule. Beigen huivin ja konjakin värisen laukun ja epämääräisen väristen bootsien kanssa siinä onkin jo aika monta pehmeää sävyä. Tarkoitus oli laittaa siivosti konjakin väriset saappaat, mutta vetoketju sanoi työsuhteensa irti ja kun muita ruskeita saappaita ei ole, niin bikerithan sujahtivat jalkaan saappaiden sijasta. 

Tykkään tästä yhdistelmästä, konstailematonta ja kivan raikasta. Metsänvihreä on ihana kun sitä voi yhdistää lähes loputtomasti maanläheisiin sävyihin ja mustaan sekä valkoiseen. Räntäähän sitä taas viikonloppuna ehti tulla, minkäs teet. Työtä piisaa ja vuoden pimein aikakin menossa. Onneksi sentään voi vähän valaista sitä vaatevalinnoilla.

Keskiviikkoa aamussa jo mennään, puolet viikosta jo melkein pulkassa, minulla on vielä perjantaina saldovapaa, pääsen sentään päivänvalossa ulkoilemaan kolmena päivänä. Tulisipa aurinko ja paistaisi!


I love my green sweater, it goes practically with any colors. White, black, beige and grey are my favourite combos. For some reason I love these off-white jeans with that dark green too. And yes, I am wearing white after Labour Day... Winter whites. During these dark days when light is scarse, anything that brings lightness is a huge plus in my book, off-white and white items being one of those. 

Wednesday allready. Enjoy your week<3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)