lauantai 11. marraskuuta 2017

Back to basics ja lauantailinkki - Back to basics and Saturdaylink...
Joskus ehtyy ideat siitä mitä laittaisi aamulla päälleen ja silloin on hyvä palata perusasioiden äärelle, ei voi mennä ihan pahasti pieleen, jos vaatekaapista löytyy muutama klassikko.

- tummansiniset farkut
- valkoinen puuvillainen peruspaitis
- beige o-aukkoinen neule
- Jodhpur nilkkurit
(tiesittekö muuten että ko. kenkämalli on alun perin Intiassa pidetty hevospoolon harrastajien kenkä? Niistä tuli muotia jo 1920-luvulla länsimaissa ja Saks tavaratalo aloitti niiden myynnin 1927. Samanlainen tasapohjainen kenkä kumisella venykkeellä on taas viralliselta nimeltään Chelsea boot, jonka kerrotaan olleen patentoitu Kuningatar Victorian hovisuutarille jo 1851.)

Nuo minun jodhpur nilkkurini ovat talvimalli, niissä on ohut karvavuori, joka lämmitti pakkasaamuna mukavasti jalassa. Kylmänä aamuna ihana lähteä töihin ilman että varpaita paleltaa. 


Viime aikoina blogeissa on pyörinyt taas jos jonkinlaista haasteentapaista joissa kirjoittajat ovat hieman kertoneet itsestään ja vaikka introverttina harvoin itsestäni paljon kerron niin ajattelin vähän avata teille sitä minkälainen ihminen täällä ruudun toisella puolella istuu. Moni varmaan on elämässään törmännyt joskus psykologiseen testiin jossa on lauseen alkuja, jotka pitää sitten täydentää. Ajattelin soveltaa sitä niin että lause alkaa verbillä. 

Rakastan hitaita aamuja, kynttilänvaloa, hiljaisuutta, hyvää musiikkia ja hyvän kirjan lukemista sekä tietysti omaa perhettä.

Vihaan kaikenlaista epäoikeudenmukaisuutta ja huonoa kohtelua varsinkin kun se kohdistuu naisiin, lapsiin tai viattomiin eläimiin.

Innostun omituisista asioista, viimeksi innostuin Mojaven autiomaasta ja sinne joskus matkustamisesta luettuani siitä ja sen moninaisuudesta ja luonnonsuojelualueista, selitin sitä suu vaahdossa hovikuvaajalle joka taas ihmetteli vaimonsa innostuksen aiheita.

Ihailen Kyra Kyrklundia ja hänen pitkää hienoa uraansa (ja tietysti Matadoria, jonka jäähyväisnäytöstä sain joskus seurata Helsinki International Horse Show:ssa), tämän hienommaksi ihmisen ja hevosen yhteistyö tässä lajissa ei tule (klik).

Inhoan kurkuman makua ja yleistä kiirettä

Haaveilen talosta maalla, omasta hevosesta ja oman ratsastusharrastuksen elvyttämisestä, lännenratsastus kiinnostaisi uutena lajina kouluratsastuksen ohella.

Pelkään läheisten sairastumista ja kuolemaa.

Toivon että maailmassa olisi kaikilla hyvä olla.

Ärsyynnyn sovinismista ja liian hitaista autoilijoista ja omahyväisistä kaahailijoista.

Haluaisin osata laulaa tai maalata tauluja. 

Kokkaan mieluiten keitettyjä perunoita, graavilohta ja vaikkapa jäämeren salaatti niiden kanssa. Tai vaihtoehtoisesti paistettua kanaa, jonka maustamisessa olen aika hyvä.

Nukun huonosti ja liian vähän. Lauantailinkki tänään on norjalaisen Christina Makholmin blogi klik

Nautitaan viikonlopusta<3 
Sometimes you run out of new outfit ideas and then its good get back to basics. If you have few Basic items in your closet, it goes a long way. You just need: 

- pair of dark blue jeans
- o-neck sweater in beige
- your basic white cotton shirt
- black (or brown) Johdburs or Chelsea boots


and there you go, Basic outfit that is comfortable and warm enough for this season.Above in Finnish I told some things about myself that you probably didnt know. Here is somethings in english as well.


I love slow mornings, candle light and ofcourse my family.
I hate injustice particularly when it targets women, children and animals
I get excited abut sometimes little odd things, last time I got excited about the idea of traveling to see Mojave desert and its wonders some day.
I admire finnish rider Kyra Kyrlund and her remarkable career among dressage (here)
I dont like turmeric the taste is just awfull
I dream of a house in the countryside with a horse and starting horseback riding again.
My biggest fear is something bad happening to my loved ones
I get irritated with too slow drivers on the road and those who speed irresponsible
If I could have a talent it would be either singing or painting 
My favourite food is cooked potatoes and gravlax and shrimpsalad 

and now you know a little more about me...Saturday link today comes from Norway Christina Makholm

Enjoy your Weekend<3 
5 kommenttia:

 1. Kiva oppia tuntemaan sinua hieman paremmin - ja ratsastusharrastus oli minulle ihan uusi juttu!
  Kiitos lauantailinkistä ja hyvää isäinpäivän viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Ratsastus on ollut mun lemppariharrastus aikanaan, sekä lapasena että aikuisena, mutta se vaatisi todellisen boostin jotta taas pääsisi siihen kiinni. Tavalliset tunnit kerran viikossa ei ehkä enää ole mun juttu, tykkään enemmänkin oppia yhdessä yhden ja saman hevosen kanssa omaan tahtiin. Ja kun on saanut tehdä yhteistyötä ihanan ja todella hyvän hevosen kanssa, niin rima on vähän korkeammalla uudelleen aloittamiseen. Leppoisaa sunnuntaita ja Isänpäivää<3

   Poista
  2. siis lapsena ja aikuisena, ei lapasena...

   Poista
 2. Näistä vastauksista aina oppii tuntemaan toisen vähän syvällisemmin. Pieniä, mutta kivoja paljastuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maijau<3 Joskus on kiva kuulla vähän enemmän kuin ihan pelkät blogijutut. Tykkään itse lukea näitä juttuja välillä ja ajattelin että ehkä teistäkin on kiva kuulla joskus jotain uutta minusta. Eipähän tässä normaalissa arkisessa elämässä niin paljon paljastettavaa oikein ole...

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)