sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Harmaa neuletakki ja ajatuksia pimeydestä - Grey cardigan and thoughts about the weather...Heipat täältä sateen keskeltä<3

Tässäpä ainoat vielä toistaiseksi tällä viikolla otetut asukuvat. Olin yhtenä päivänä sen verran ripeä että vielä oli sentään vähän luonnonvaloa tarjolla, joskin salaman käyttö on pakollista tässäkin valaistuksessa. Nyt on alkanut blogin kirjoittajien kaamos, joka tekee työssä käyvälle hankalaksi saada kunnolla valaistuja asukuvia. Asukuvia tulee väkisinkin vähemmän, kunnes taas aletaan mennä valoa päin. Tai tulee sitä lunta, tällainen sateinenkin keli, joka tänään on, on liian pimeä kunnollisiin asukuviin. Toki auttaisi, jos sattuisi omistamaan valovoimaisemman objektiivin. 


Työviikko on mennyt kiireessä ja melkoisessa pimeydessä. Asuina melkeinpä neuletakkeja  ja paitapuseroita niiden alla. Muutaman päivän olen viihtynyt neulepuserossa, mutta näissä vähän pidemmissä neuletakeissa on jotain ihanan lämmintä ja lohdullista. 


Ikuinen syyssade on ollut tälläkin viikolla seuralaisena ja pienen sadetauon aikana käytin heti tilaisuutta hyväkseni ja laitoin (taas) jalkaan nuo tutut luonnonvalkoiset farkut keventämään syksyn tummaa tunnelmaa. Saappaat valitsin ruskeiksi aivan tarkoituksella mustien sijasta, jottei olisi niin yksisävyistä vaan vähän rikkoisi kokonaisuutta erilaisuudella. Muuten olen mennyt viikon joko mustissa saappaissa tai nilkkureissa. Kuvan harmaa neuletakki pääsi päälle useampanakin päivänä tällä viikolla. Se on minusta sopivan harmaa ja harmaa on sellainen talven lohtuväri. Kellokin on vaihtunut harmaaseen kun piti lainata hovikuvaajan kelloa oman mentyä rikki. 

Luin juuri jostain että 2-kymppinen pariskunta oli muuttanut Kanarialle kun ei enää kestänyt näitä pimeitä ja märkiä syksyjä ja talvia. Mielessä on kyllä tänä syksynä monesti käynyt että josko eläkeiässä viimeistään muuttaisi pakoon näitä kelejä ja pimeyttä. Olen huomannut että tuo pimeys selkeästi vaikuttaa jo omaan mielentilaan ja jaksamiseen. Hassua on se että uskokaa tai älkää, niin tuo vaikuttaa myös eläimiin. Kissoihin tietysti ilman muuta, koska kissat saavat D-vitamiininsa turkistaan nuolemalla oleskeltuaan auringossa, mutta myös koiriin. Ne ovat selkeästi uneliaampia sateisina päivinä ja paljon innokkaampia lähtemään ulos ja leikkimään kun aurinko paistaa.  Pimeys vaikuttaa aivojen kemiaan muillakin kuin ihmisillä. Voi kun tulisi pieni lumikerros ja muutama aste pakkasta<3 

Tänään ajatuksena mennä tuonne sateeseen tekemään hieman rästiin jääneitä pihahommia ja muuten vain hyggeillä kotona. Eilinen meni kokonaisuudessa lepäillessä sitkeän migreenin kynsissä. Kynttilänvalossa on jotain lohdullista tällaisena päivänä. Tänään sytytin kynttilöitä palamaan piristämään jo aamun harmaata tunnelmaa.

Rauhallista ja tunnelmallista sunnuntaita<3 
Grey seems to be my comforting color. Very often when its dark and the worst of Fall is showing off, rain is pouring down I realize that Im cuddled up in a grey cardican or sweater. Go figure. Grey just feels warm and comforting. Definately one of my favourite colors. The day of these outfitpics was little different though, it was little frosty and we even got some sunshine! When its not wet and muddy my favourite thing is to take out offwhite jeans and put them on. It kinda lightens the outfit. Normally I have been wearing black or dark blue. 

The most comforting thing to do when the weather is grey and dark and rain is pouring down is to light some candles and just take it slow. Enjoy a good book, watch your favourite series or just take a nap...

Have a Great Sunday<3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)