keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Lempitunika eli shoppailua omassa komerossa - Favourite tunic...Heipat täältäkin pitkästä aikaa. Päivät kuluvat töissä niin nopeasti kiireen keskellä ettei oikein ole edes ehtinyt ajatella. Kohta kesä puolivälissä ja lomaankin vielä aikaa 3 viikkoa ja risat. Tuntuu välillä että pökrää kiireestä. On joutunut valitsemaan nukkumisen blogin kirjoittamisen sijaan. Uni vaan on paras lääke kiireeseen ja väsymykseen. Jospa oisi joskus edes päivässä 48 tuntia 24 tunnin sijaan niin ehtisi tekemään kaikkea kivaa enemmän. Harmittaa kun ei ole jaksanut kirjoittaa eikä paljon edes lukea blogeja. 

Kaapista löytyi tämä ihanuus kun jotain muuta sieltä etsin. Se oli ovelasti kätkeytynyt viime kesän jälkeen niin hyvään talteen että nyt vasta sen taas bongasin. Eipä kyllä ole ollut paljon lämpimiä päiviäkään viime aikoina. Tykkään tuosta saven/mudan väristä erittäin paljon. Mallikin on juuri passeli tällaiselle pullukalle. Tätä samaa mallia oli Kappahlissa myynnissä muutama vuosi sitten ainakin parina kesänä putkeen. Hovikuvaaja tämän muutama kesä sitten minulle osti kun emmin että tuhlaisinko kokonaiset 40 euroa ja risat... On ollut hintansa arvoinen vaate ja varmasti vielä monta kesää käytössä. 

Töissä pitää kiirettä ja kotona nukuttaisi koko ajan. Ensi viikonloppuna vuorossa vähän vieraita ja paljon unta. Tietysti myös mahdollisimman paljon ulkoilua, jospa tämä ainaisena seuralaisen kulkeva väsymys vaikka hellittäisi. 

Kuinka teidän viikkonne on sujunut siellä ruudun toisella puolella? 


My favourite tunic was hiding in my closet. I had almoust forgotten about it. I was actually looking for something else when it hit me that I havent had worn this not even once this summer. The color and the cut are almoust perfect. With white jeans this is a very versatile outfit for different places. 

Half way through the week, two more working days and then finally weekend!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)