lauantai 29. heinäkuuta 2017

Ostoksilla omassa komerossa x3 ja lauantailinkki - Shopping in my own closet and Saturday link...

Heipparallaa tältä puolelta ruutua.

Tänään se vihdoin alkoi se loma minullakin! Koko viikko on mennyt vähän kuin unessa, ei muista mitään mitä viikolla oikeastaan on tapahtunut. Ainakin olen löytänyt asukuvista päätellen vaatteet kaapista päälle ja väskynkin mukaan. 

Ihan oikeasti viime sunnuntaina aktivoiduin sen verran että vaihdoin melkein koko talven ja tämän kesänkin käyttämäni ainaisen mustan laukun tähän muutaman vuoden vanhaan laukkuun, jonka bongasin kaapin hyllyltä.
Olin sen jo unohtanut melkein kokonaan. Ihana laukku, superpehmää nahkaa ja kätevä kun saa mukaan kaikenlaista kuten eväät, kameran,villatakin tms. Hassu juttu muuten, samaa mallia myydään edelleen ja Spartoo mainostaa sitä taas uutuutena (täällä). Se on tainnut jäädä elämään jonkinlaiseksi Pieces:n klassikoksi, koska silmäilin itse sitä pari vuotta ennen kuin ostin omani alennusmyynnistä ja kaapissakin se on ehtinyt olla pari vuotta. Sadesään laukuksi herkän nahkansa vuoksi siitä ei ole, mutta muuten aivan ihana. Varmaan tulee taas jossain vaiheessa alennusmyyntiin. Jos isompaa konjakin väristä laukkua etsii niin tälle isot peukut. 

Samassa energisyyden puuskassa kaivelin myös nämä vaaleanpunervat farkut kaapista, nekin ovat olleet käyttämättömänä toissakesästä. Aika hyvät kesäfarkut valkoisen neuleen kanssa<3 

Huivi on niin vanha etten edes muista sen tarinaa. Olen napsinut laput pois, se on joko viskoosia tai modaalia. Tuollainen laskeutuva ja kauniit pitsit reunassa. Käy myös hartiahuivista, mutta minulla se on toiminut kaulahuivina. Sekin pöllähti komeroita tonkiessa eteen ja pääsi valkoisen ja vaaleanpunervien farkkujen kaveriksi. Ja lopulta tuntui kuin olisi ollut ihan uudet vaatteet päällä. Minä en voi ainakaan noudattaa sitä "jollet käytä vuoteen, heitä pois" ohjetta. Aina löytyy jotain kivaa vielä vanhempaa kuin penkoo. 

Kesäsäät on niin vaihtelevia että ihan pelkästään hellevaatetta komerossa ei voi olla kesää varten. Valkoinen neule on niin viileän kesäilman perusvaate että siihen voi onneksi yhdistää melkein mitä vaan. Omasta kaapista löytyy vain tämä yksi, mutta puikoilla valmistumassa on onneksi toinen.

Vielä ei ole uponnut tajuntaan että eka lomapäivä! Eilinen työpäivä meni vähän pitkäksi sekä hovikuvaajalla että minulla.


Kahvia vielä kupissa ja tässä tulee lauantailinkki tällä kertaa Tanskasta Simonemoelle

Ihanaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle, toivottavasti aurinkokin vähän näyttäytyisi<3 
3 items, that I havent been wearing or using for couple of years. I have been daydreaming about summervacation this whole week and the only time I had time to explore my closet this week I spotted these 3 amazing old summer items. Blush colored jeans, cognac bag and old scarf that has lovely lace on every side. 
It felt like I had been shopping. Highly recommed you too explore first your closet when in need something new. 

Cheap and affective. Simple summer outfit for cooler days. Your Basic white knit for the summer and then you can combine virtually anything with it. White is just perftect Basic color to every summer outfit. You can either start with white t- shirt, white knit or white summer jeans and its always easy to find something to combine with that base.

Saturday link today is from Denmark Simonemoelle.

Enjoy<3 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)