lauantai 15. heinäkuuta 2017

Merellistä raitaa ja lauantailinkki - Navy blue stripes and Saturday link...When all else fails...

Sitten voi vaikka turvautua perjantain työpäiväksi siihen tuhansien naisien jo kerran hyväksi havaitsemaan vaihtoehtoon ja yhdistää valkoista farkkua, tummansinistä bleiseriä ja raidallista puseroa merelliseksi kokonaisuudeksi ja tulla perjantaina työviikon päälle kotiin ja poimia pioneja maljakkoon. Ei voi mennä kovin pahasti pieleen. Ei vaikka koko viikko olisikin ollut yhtä väsymyksen kanssa takkuamista kuten täällä. 

En pitkästytä teitä negatiivisella, totean vain että voi taivas, loma tule jo! Mitään ihmeellisiä lomasuunnitelmia ei tunne kahden viikon päähän alkavaan lomaan ole, vielä ei ole edes tietoa onko hovikuvaaja edes samaan aikaan lomalla kuin minä. Ajattelin ehkä lähinnä raijata puutarhatuolin aurinkoon hyvän kirjan kera ja kuunnella kuinka ruoho kasvaa. Sitten siis lomalla kun se joskus alkaa. Jos jaksan kuritan viidakoksi karannutta pihaa ja siivoan loput pionipenkiksi julistamastani vanhasta kukkapenkistä. 

Tähän aikaan viime kesänä oltiin jo miltei tulossa kotiin ihanalta lämpimältä Kreikan reissulta. Se ainakin jää väliin tänä vuonna. 


Katsokaa miten ihania pionit ovat aivan itsekseen kun kukkapenkistä on siirretty kaikki muu ylimääräinen. Päivänliljoja ja jokunen Kuunliljan alku siellä lisäksi on. Istuin pitkään perjantai-iltana kuistilla ja katselin auringon menoa mailleen pionipenkin yllä. Mitkä ihanat auringonsäteet pitkästä aikaa, imin niistä viimeisetkin ennen kuin maltoin mennä sisälle. Ihan parasta kesää. 

Lauantailinkissä mennään vielä paljon kesäisempään paikkaan. Päätelkääpä itse missä maassa ollaan kun kurkitaan Das Quatro Estacoes blogiin ja sitä pitävän Flávia Tanouss:n vaatekomeroon. Ihana blogi.

Aurinkoista viikonloppua<3 
When all else fails...

You can always go back to a combo that thousands of women have tried at least once. You just cant go wrong choosing white tee with navy stripes, white jeans combined with navy blue jacket. 
It actually is kinda pick me up outfit. Its been a long long week at work. Busy one too. I still have too more weeks untill vacation and you know what? I absolutely have no plans whatever and Im going to take it easy and do what ever feels good... And obviouslu do some gardening as well. I have about one thousand and one gardening chores waiting for...  

After work last evening I sat on the porch for a long long time just admiring the beautiful Peonies. I adore them. This is the best time of summer when you can pick peonies to a vase and enjoy them both outside and inside. 

Saturdaydaylink today is beautiful Das quatro Estacoes where you find what beautiful Flávia Tanouss likes to wear from her wardrope. 

Enjoy your Weekend<3

4 kommenttia:

 1. Tuon asun olisi voinut suoraan nappaista meikäläisen päältä. Ihan lempparit on valkoiset legginsifarkut onko ne jegginsit, sininen blazer ja tietenkin raita. Kauniita kuvia ja oikein ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, arvasin että raita on sunkin juttu! Raita piristää kummasti, ihan silmissä. Ja tunnustan, luonnonvalkoiset farkkuni on lempparit juuri siksi kun joustoa löytyy kummasti...:)) Kivaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa<3

   Poista
 2. Raidat on ihan ehdottomasti sun juttu. Ihan sinun näköinen asu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju<3 Olet kyllä ihan oikeassa. Vaikka töissä vähän harvemmin käytän raitaa, kotona sitäkin enemmän. Raitaa löytyy kaapissa useammassakin värissä. Eniten kylläkin sinivalkoista tai valkosinistä. Jotenkin se on mulle kuitenkin enemmän "kotijuttu" vaikkei mitään syytä ole olla käyttämättä työasuissakin. No tänään oli kyllä taas töissäkin raitaa. Kivaa viikkoa sinne<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)