sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Sunnuntaimietteitä ja asua viime viikolta - Sunday thoughts and outfit from last week...
Sunnuntaipäivä. Paras päivä työviikon jälkeen. On ehtinyt jo nukkua univelkoja pois ja vähän jo ladata akkuja. Lauantaina jonkinmoinen viikkosiivouskin tehty ja pari säkkiä kuorikatettakin haettu puutarhan muokkausta varten. Vaikea hahmottaa että on jo oikeasti heinäkuun alku. Tuntuu että kesää on kestänyt vasta ihan hetken.

Viikko on ollut haastava sekä töissä että kotona. Energia on riittänyt juuri ja juuri olellisiin asioihin ja pää on ollut täynnä kaikkea uutta ja stressaavaakin.Töissä on aivan uusi työohjelma ja jopa tähän koneeseen tuli uusi päivitys, joka tuntuu olevan lapsuksia täynnä. Yksi sun toinen ohjelma kaatuilee tuon tuosta ja bloggerikaan ei ole kunnolla toiminut. 

Paras tapa tyhjentää päätä stressistä ja huolista on minulle musiikki. Varmaan monelle muullekin. Musiikki toimii minulla töissä myös keskittymisen apuna. Aika usein työskentelen kuulokkeet korvillla avokonttorin hälinässä, kunhan musiikki on oikean lailla melodista, letkeää ja ennen kaikkea jonkun muun kielistä kun juuri työn alla oleva työ. En yhtään tiedä miksi näin on, mutta pystyn tekemään sujuvasti suomenkielistä työtä kuunnellessani englanninkielistä musiikkia. Ehkäpä äidinkielellä tehdyt työt ja opittu vieras kieli käyttävät samanaikaisesti resursseja eri puolilla aivoja? Suomenkielinen musiikki ei nimittäin minulle toimi, se häiritsee keskittymistä.

Musiikki toimii myös pään tyhjentäjänä autossa kotimatkalla töistä. Jos on ollut oikein stressaava päivä ja harmittaa moni asia, niin valitsen jotain todella itselleni räväkkää ja kovaäänistä musiikkia ja käännän nupit kaakkoon, sillä olen huomannut että en pysty olemaan yhtä aikaa huonolla tuulella ja kuuntelemaan musiikkia. Erityisen hyvin pään tyhjennysbiiseinä ovat toimineet Eaglesin "Get over it" ja Sugarlandin "Something more". 

Tällä viikolla ei oikein mikään pään tyhjennyskään ole tuntunut riittävän ja kotona lukuisien päiväunien, puutarhatöiden ja Sherlock sarjan katsomisien lomassa paljon muuta en ole sitten saanutkaan aikaiseksi yhtä kuntopyörä ja punttitreeniä lukuunottamatta. Ei siis yhden yhtä postausta ennen kuin nyt kun on ehtinyt nukkua pari yötä reippaat yöunet. Monta aihetta on ollut mielessä, mutta toistaiseksi ne ovat vain otsikoita. Kunhan työ taas vähän rauhoittuu, sitten on enemmän aikaa ja energiaa.

Viikon asuna ovat olleet vaihtelevasti kaikkea korkkareista tyyliin sitäsuntätä. Yhtenä viikon asuista oli tummansininen bleiseri ja ne korkkarit pitkästä aikaa. Ensimmäisen kerran pitkään aikaan jätin farkun lahkeet kääntämättä ja huomasin että se tuo melkoisesti lisää pituutta kinttujen ulkonäköön. 

Sunnuntai ihanaiset, aurinko paistaa ja täällä kukkapenkin viimeistely odottaa tekijäänsä. Olen nimittäin raivannut vanhaa villiintynyttä kukkapenkkiä uuteen uskoon, niin että sinne jää vain harvat ja valitut kukat kuten pionit, päivänliljat ja muutama muu. 

Nauttikaa auringosta<3 
I used to think that Saturday is the best day of the week. First day off after a busy week. Lately my saturdays have gone more or less to sleeping off  sleep debt after working week and just relaxing in all ways possible. So I have become to think that actually Sunday is the best day of the week. I have gained back my energy and can actually enjoy all the everyday chores. You know its funny I just realized that we are allready in the beginning of the July. Where did June go? 

At this age time seems to go by so much faster. I guess we should sees the day every day. Sometimes its not so easy when you are struggling among work, lack of sleep and thousand chores at home. Im finally learning that getting enough sleep is the key of enjoying your everyday life the fullest and I have decided to make a habit of good night sleep instead the of 4 hour sleep I have been getting this week. 

This weeks oufits have been more or less this´nd that... This navy blazer with hight heels was one of my favourites. Finding the right scarf to wear with it while chilly mornings and nights has been tricky. Im still not sure what would be the best choice. I tried this cotton one but wasnt completely satisfied with it. Id rather wear something wool or silk but still bright. Finding the right one is still work on progress.

Sunny Sunday today, Im going back to the yard to finish my flower bed Project. 

Enjoy your Sunday<3 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)