lauantai 8. heinäkuuta 2017

Neuleliivi kesävaatteena ja lauantailinkki - Knitted vest and Saturday link...Aika usein on tullut katseltua kuvia kesäasuista jonkinlaisen liivin kanssa ja usein olen ajatellut että jes, onpa kiva asu. Eikä sitten yhtään mieleen tullut että onhan omassakin komerossa muutamakin liivi joita käytän talvella varsinkin kotona puseron päällä. Nyt juolahti mieleen että mitäpä jos kokeilisi kesälämmikkeenäkin. 

Aika kiva, neuleliivi on viime talvena jostain alesta muutamalla eurolla haalittu ja aika kovassa käytössä kotona koko talven ollut. Nyt otin sen näille niin ihanan lämpöisille kesäkeleille lisälämmikkeeksi.

Toinen hyvä puoli? No jos sattuu omistamaan vanhat mukavat farkut, jotka eivät ihan täydellisesti istu takaa, niin tämähän peittää sen kivasti ja farkut saavat vähän jatkoaikaa. Valkoisia farkkuja kun on aika vaikea metsästää. Varsinkin sellaisia edullisia jotka istuisivat kivasti, eikä niitä voi ehkä olla koskaan liikaa, koska ainakin minä ehdin sottaamaan ne alta aikayksikön pesuun. Kiva ja lämmin? päivä tulossa, ja vihdoin meillä alkavat lempikukkanikin eli pionit kukkimaan. Olen työstänyt käsistä ryöstäytynyttä kukkapenkkiä nyt uuteen uskoon jo toista kesää. Nyt se alkaa pikkuhiljaa olemaan kiva. Jätän sinne vain pionit, päivänliljat, siniset Idän kurjemiekat (jotka kukkivat jo alkukesästä) ja muutaman muun kivan jutun. Sinne vahingossa hypännyt minttu on ollut tosi työläs poistaa. Se tuli pihaan lahjaksi saadun taimen mukana ja meinaa valloittaa helposti koko pihan. Varsinainen kiusankappale. 

Lauantailinkki on tällä kertaa fishnetsandrainbows, Kosovolainen muotiblogi. 

Ihanaa ja aurinkoista lauantaita<3
I have always looked and admired outfits with longer vests. You see those even in summer outfits but untill now I have not actually remembered that I also have several vests that I use all the time in the winter and they can be worn in summertime too as a warmth giver and as the finishing touch. Now I took out my grey knitted vest that I wore at winter all the time and combined it with white summer outfit. Not bad? I liked it and it brings something extra to the outfit and warms nicely when its chilly. 

Im pretty sure I will use this combo many times to come. I liked it. 

Saturday today so its time for the Saturday link and this time its
fishnetsandrainbows from Kosovo.

Enjoy you Weekend<3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)