maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuosi vaihtuu...Kiitoksia kuluneesta vuodesta kaikille lukijoille! En olisi arvannut aloittaessani tätä blogia, että tätä on näin kiva tehdä ja on ollut kiva vaihtaa mielipiteitä ihanien ihmisten kanssa. Toivottavasti ensi vuodesta tulee yhtä ihana. Olen blogin myötä oppinut paljon uutta pukeutumisesta ja toivottavasti joskus onnistunut antamaan ideoita myös muille. On kiva todeta oppineensa uutta ja saaneensa uutta näkökulmaa pukeutumiseen ja joskus vähän muihinkin asioihin. Vähän haikein mielin katselen vielä vuoteen 2012, mutta odotan paljon uutta ja kivoja blogihetkiä ensi vuodelta. Toivotan sateesta ja rännästä huolimatta kaikille:

Onnellista Uutta Vuotta 2013! 


Tänään päivän asu oli lähinnä protesti kaikelle kuralle, loskalle ja harmaalle vesisateelle, jota taivas katsoi asiakseen päällemme tänään tiputtaa. Halusin piristää päivää siksi vaalealla värillä ja punaisella laukulla. Jokaisella naisella saa olla punainen laukku/kengät...:D Harvoin uskaltaudun käyttämään vain yhtä huomioväristä asustetta, mutta opettelen vielä siihenkin. Tämä on vasta alkua...:)


Uudet lempparikorviksetkin olivat taas matkassa. Ne ovat juuri riittävän suuret ettei iso kauluri vie aivan kaikkea huomiota. 
"I want to thank all the readers from year 2012, this has been enjoyable journey with so many wonderful people. I have enjoyed it very much and have learned new things about fashion and hope you have had some new ideas as well! "

Happy New Year 2012 to all of you!

8 kommenttia:

 1. Oikein hyvää uutta vuotta myös sinne! Ja kyllä sinä jo vinkkejä olet antanut sekä inspiksiä;) Kiva laukku - tuollaiseen mahtuisi aika monta minunkin pussukkaani;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laukku taisisikin sopia paremmin sinun ihanien punaisten mekkojesi kanssa! Siinä on monta taskua kaikelle ja on kauniin punainen piristys! Olen todennut muuten pussukoiden käytön laukuissa käteväksi. Yhdessä meikit, toisessa kaikki ylimääräinen ja niin siirtyvät kätsästi laukusta toiseen...:D

   Poista
 2. Ihania asusteita ja kokonaisuus!♥ Oikein Hyvää Uutta Vuotta♥

  VastaaPoista
 3. Hyvää Uutta Vuotta :) Ihana tuo laukku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää alkanutta vuotta sinne! Laukku on todellinen piristys...:)

   Poista
 4. Kiitos mukavasta blogista! Tuo punainen laukku on täydellinen!

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna! ja kiva kun löysit tänne kommentoimaan! Kuva ei taida oikein tehdä oikeutta laukulle, se on TODELLA punainen, mutta kaunis punainen. Ja ihanan piristävä tänne loskan keskelle...:) Hyvää alkanutta vuotta!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)