tiistai 4. joulukuuta 2012

Tukka putkella....No, tai ainakin hapsottaen on menty tämä viikko, onneksi huomisen jälkeen on yksi vapaapäivä! Itsenäisyyspäivä siis. Näytti siltä että korjatulla objektiivilla ei tule ihan samanlaisia kuvia kuin aikaisemmin. Toisaalta maanantain kuvat 15-tuntisen päivän jälkeen eivät ehkä oikein muutenkaan ole enää julkaisukelpoisia. Maanantai aamuna lämpömittari näytti -19 celsiusta, joten silloin kaivettiin taas kaikki lämpimät kashmirvillaiset päälle ja Uggit jalkaan! Tänään oli onneksi jo vähän inhimillisempi ilma a pärjäsi vähän vähemmällä. Viikon kiire näkyy pukeutumisessa ja vaari-malliset neuletakit ovat edelleen suosiossa. Toivottavasti loppuviikkoa kohti helpottaa. Hyvää viikon alkua kaikille!" Seems that ´cause I have been very busy this week that Im having a "bad hair day" every day. Since week has been so busy and cold the outfits are also warm and casual."

6 kommenttia:

 1. Farkut näyttävät ihanan rennoilta!
  Tämä kylmyys, hrrrr, tänään pakkasta -18....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu että farkut on ainoat joilla jotenkin tarkenee...:( Onneksi kohta tulevat kohtuulliset pakkaskelit! Pääsee nauttimaan ulkoilusta ja lumen tuomasta valosta! Hyvää Itsenäisyyspäivää!

   Poista
 2. Sitä oltiin lehdessä :) WAUTSI hieno juttu ja hienoa, kun olet päässyt kertomaan bloggailustasi! Terkuin Mapsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Eka reaktio oli kyllä kaupassa lyödä lehti samantien kiinni kun oman kuvansa siellä näki...:D Syy siihen että minä siellä komeilen eikä joku teistä niin paljon ansioituneemmista bloggaajista oli yksinkertaisesti tuo XL näkökulma. Siitä olen kyllä iloinen, jos joku saa siitä inspistä ja apua pukeutumisongelmiin.

   Poista
 3. Blogissani on sinulle tunnustus ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja. Arvostan tuota kovasti! Palaamme asiaan huomenna Itsepäisyyspäivänä! Kahdeksan asiaa on kyllä aika paljon...:D Entäs ne kahdeksan asiaa itsestäsi???

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)