perjantai 28. joulukuuta 2012

Kaulaliinan inspiroimaa...Eilen töihin kuriirin mukana pölähtänyt uusi kaulaliina pääsi tänään siis heti päälle. Tottakai! Tervetullutta värivaihtelua ainaiseen kerman, beigen, mustan ja muiden maanläheisten sävyjen joukkoon! Kaulaliinan inspiroimana laitoin vielä ruutupaitiksen ja sen päälle hennon vaaleanpunaisen neuleen. Pohdin tuossa jo itsekseni sitä että miksi me suomalaiset käytämme aina vain vähän värejä talvella? Ja aina melkein tummaa. Sehän on vähän hassua kun ei pakkaskeleillä oikein voi vedota siihenkään että vaalea menisi heti likaiseksi. Olin tyytyväinen siihen miten uusi kaulaliina piristi mustaa takkia ja päivää. Ihanan lämmin villainen myös. Kaulaliinasta innostuneena päätin muistaa tehdä aina silloin tällöin pienen väriretken tummien ja hillittyjen värien maailmasta värikkääseen. Nimitetään sitä sitten vaikka extra casual colorsplash-päiväksi...:D En voinut siis vastustaa paria väriläiskää tilaamasta Henkkamaukan alesta tänään aamulla. Niistä lisää kunhan saapuvat. 


Kaulaliinan lisäksi ruutupaidan ruudut käännettynä neuleen päälle olivat piristävän väriset. Koruina kaikenlaisia Henkkamaukan rinkuloita ranteessa. 


Rentouttavaa viikonloppua!


"New woolen scarf was the inspiration for todays outfit. Im going to try to use some little more colorful items in the future. Its really a bit odd how we always seem to almoust hide in dark or modest colors. We need more color and inspiration to these long dark months of winter!"

8 kommenttia:

 1. Hyvältähän nuo värit näyttävät! Ostin juuri tänään valkoisen ja niin ihanan pörröisen kaulaliinan ja heti tuli tarpeeseen, ulkona oli kylmä tuuli :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaaleanpunainen on vähän sellainen väri, joka jakaa mielipiteitä. Minä kuitenkin viihdyn siinä hyvin. Joulunpunaista karsastan, sitä en kertakaikkiaan osaa käyttää! Kuulostaa ihanalta tuo sinun uusi valkoinen kaulaliinasi, muutamaa olen itsekin katsellut. Olisi kiva jos olisi valkoinen pipo ja valkoinen kaulaliina sen kaverina. Ulkona oli jotenkin tosi raaka tuuli. Pipo jäi kotiin ja sen kyllä huomasi!

   Poista
 2. Olen niin samaa mieltä kanssasi! Miksi me olemme niin varovaisia värien kanssa? Talvi on tarpeeksi pitkä ja pimeä ja syksy pitkä ja loskainen muutenkin, ja sitten vielä mustat tai ruskeat vaatteet. Ehkä liikaa ajattelemme että "minulle ei sovi" se ja se väri, eikä haluta edes kokeilla. Kuitenkin esim. punaisesta löytyy hyvin monia erilaisia sävyjä, varmasti jokaiselle sopiva. Ja pienikin määrä punaista tai muuta iloista väriä piristää ihan hurjasti! Tai vaikka tuo sinun aivan ihana vaaleanpunainen. Hyvä, Sari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Preferita! Kiva kun löysit tänne kommentoimaan. Kiva oli tuo vaaleanpunainen uusi sifonkipaitasi myös! Tykkään itseasiassa melkein kaikista punaisen sävyistä, paitsi ihan joulunpunaisesta ja oranssista. Niissä näytän haudasta nousseelta, eivät ainakaan kasvoja vasten toimi. Miksei kyllä alaosina. Minusta nykytrendi, jossa housut saavat olla värikkäät on ihan kiva, se antaa mahdollisuudet käyttää niitäkin värejä, jotka saisivat kasvot näyttämään valjuilta...:) Ja sitten vielä tekisi vähän mieleni punaruutuista hametta alesta...:D

   Poista
 3. Kivalta näyttää. Sinulle sopii nuo sävyt hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaaleanpunainen on yksi lemppareista. Vaikka se nyt ei ehkä kauhean aikuismaista olekaan...:D Aika usein livautan sitä vaikka pieninä määrinä johonkin.

   Poista
 4. Chickiä meillä kaikkilla on tavalla tai toisella kotona näin joulun ja uudenvuoden välimainingeissakin - eikä meidän garderobin salat näyttäisi miltään jos kodista otettaisiin kaikki "meidän näköinen" pois.
  Millaisissa kodeissa valmistaudutaan vanhan vuoden kuoppaamiseen ja uuden vastaanottoon?
  Mitä uutta koti on saanut? Mikä on rakkainta vanhaa?
  Kuvia ja tarinoita - pliiis :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samoissa varusteissa koti ottaa vastaan uuden vuoden kuin joulunkin...:D En ota edes jouluverhoja pois ikkunasta, haluan pesiä kynttilöiden ja lämminhenkisen sisustuksen kanssaa yli uuden vuodenkin...:) Ja kutoa ja kutoa ja kutoa...:D Harmaa villapaita valmistumassa kovaa vauhtia... Tunnustan. En ole edes siivonnut vielä kunnolla joulun jälkeen...

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)