torstai 6. joulukuuta 2012

Musta untuvatakki ja huomisen asu...Lupasin postauksen uudesta takista. Tässä se nyt tulee, yhdessä huomisen asun kanssa. Huomisen asun idea on varastettu ihanaisen Dahlian blogista (click) kuten Dahliaa jo varoittelinkin...:D Rennossa hameasussa siis mennään huominen välipäivä. Uusi takki, eilen Prismasta hankittu Gossip-merkkinen pääsee myös matkaan. Olen aivan ihastunut sen lämpöön ja pituuteen. Siinä on puolet untuvaa ja puolet höyhentä.
Tänään on juhlittu Suomen itsenäisyyttä ja minä ainakin olen ylpeä siitä että olemme suomalaisia itsenäisessä Suomessa. Äitini on jo sen ikäinen (85-vuotias), että on ehtinyt nuorena toimia mm. pikkulottana ja myöskin ilmatorjunnassa Isosaaressa aikanaan. Joten tarinat sodan ajan Helsingistä ovat kovin tuttuja. Kynttilät palavat täällä itsenäisyyttä julistamassa, vaikka mitään linnan juhlia en aiokaan katsella."Here is the new warm coat from yesterdays shopping trip to local Prisma store. I just love the length and the warmth of it! Here is also the outfit of tomorrow. Very casual outfit with a skirt. The idea of it I got from here. Now Im going to light some candles for the Finnish Independence day!"

2 kommenttia:

  1. Ihanan lämpöisen näköinen tuo takki, pitääkin käydä katsastamassa....

    VastaaPoista
  2. Seuraavat paukkupakkaset näyttää miten lämmin takki sitten onkaan. Tosin tyypilliseen tapaani ostin reilun koon, jotta mahtuu alle lämmintä tai bleiseri työjuttuja varten.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)