lauantai 1. joulukuuta 2012

Huivikokeiluja kameran kätköistä...

Se tuli nyt se talvi sitten. En tiedä yllättikö autoilijat, mutta minut yllätti ainakin! Luulin kaivaneeni talvivarusteet jo esille, mutta olinkin vasta kaivanut lämpimämmät syysvaatteet. Kaikkein lämpimimmät pipot, kaulaliinat ja muut ovat vielä jossain... Lisäksi totesin että ainoat omistamani päähineet eivät ole villaa nähneetkään, joten ostoslistalla on lämmin pipo. 
Viikko on ollut kovin kiireinen, eikä asuissa ole ollut paljon kehumista. Perjantai meni etänä töitä tehdessä. Nyt on onneksi rikkinäinen kameran objektiivikin viimein korjattu, joten nyt voi luopua näistä kamalista pokkarikuvista, joiden punasilmäkorjaus ei ole mistään kotoisin. Tämä päivä on pyhitetty siivoukselle, talvivaatteiden kaivelulle (en sitkeästi vieläkään ole laittanut lämmitystä päälle vaan takalla on menty tähän asti protestina paikallisen sähköyhtiön milloin milläkin verukkeella nostamille hinnoille!)

Tässä kuitenkin muutamia kuvia kameran kätköistä. Innostuin kokeilemaan mustien vaatteiden kanssa vähän erilaisia huiveja ja ainoaa omistamaani statement-korua. Viimeinen kuva löytyi myös julkaisemattomien joukosta. Siinä on ihana Filippa K:n alen alen alesta hankittu puuvilla/villa-sekoite liivi joka lämmitttä myös kivasti. Filippa K:n vaatteet on usein kivoja ja laadukkaita, mutta kukkarolle hyvin epäsopivia. Tämä oli löytö Perfectly Basicsin alesta joskus n. pari vuotta sitten. 

Kaunista talvista viikonloppua!


"Its winter now. I came out of the blue with a lot of snow and winter storm. Its time to find all the warm winter clothes from the closets where they apparently still are. Here is some pics from last week, I was trying out different scarves with black."

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti! Jotenkin se kolahti ja jopa käytän sitä vaikka yleensä välttelen kaikenlaista blingblingiä...:))

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)