torstai 27. joulukuuta 2012

Sähkökatkosta ja vesisadetta...




Tänä aamuna pukeutuminen oli hiukan haastavampaa. Meillä oli nimittäin sähköt poikki aamulla. Onneksi aamupuuro ehti kypsyä ja teevesi lämmetä ennen katkosta. Sitten vaan kynttilän valossa aamutoimet ja pukeutuminen ja eikun töihin. Sitä mitä oli esillä, päätyi myös päälle. Kynttilän valossa vaatekaappiin kurkkiminen olisi ollut jo vähän turhan vaikeaa ja taskulamputkin olivat hukassa! Päivän asuksi päätyi siis taas jälleen kerran arkista perusvaatetta. Alkava vesisade ja ajaminen loskassa ja pimeässä eivät juuri parantaneet päivän alkua. Jos jotain inhoan, niin se on tämä sää jolloin kaunis talvinen maisema muuttuu kuraiseksi, räntäiseksi, rumaksi ja hankalaksi roiskuvaksi ajokeliksi! Yök!  Onneksi viininpunainen neulepusero joka kivasti nukkasi vaaleat sammarit punaisiksi sentään vähän piristi päivää! Edelleen käyttökelpoisuutensa osoittivat räntä- ja lumikeleille hankitut tekonahkaiset saappaat. Niillä porskuttaa kummasti niin hangessa kuin rännässäkin. Ja molempiahan täällä riittää. Ja lisäksi töissä odotti uusi pirteän värinen kaulaliina arkea piristämään. Jo aikoja sitten tilattu, jouluruuhkan jalkoihin jäänyt ostos siis...:)


Alennusmyynnitkin ovat alkaneet, olen kuitenkin toistaiseksi onnistunut pitämään näppini kurissa, enkä ole sortunut ostamaan mitään. Hankintalistalla olisi kyllä pieni ruskea laukku ja farkut kevääksi. Ei sen kummempia. Oletteko te jo käyneet alennusmyynneissä? Täytyy myöntää että välillä houkuttaa kun sähköpostiin tulvii jo aleilmoituksia.




"Getting ready for work was a bit tricky this morning since we had no electricity. I just managed to make some tee and porridge in time before the blackout. So I had to wear what was available because I couldnt find any flashlights in the whole house. So today became very casual again...:) The weather turned out to a rainy day with wet, dirty snow splashing allover! Just the kind of weather I really really dont enjoy! At least the color of the sweater brightened the day a little!"

4 kommenttia:

 1. Jalkineet ovat kyllä ihan ykkösasemassa tällaisella säällä!
  Meillä teinien varustelu on ykkösasemassa ja kun he ovat saaneet haluamansa ja tarvitsemansa, on mutsin vuoro ;-D Eli ehkä lähipäivinä pääsen nauttimaan aleista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä kipinkapin kenkäkauppaan nauttimaan alesta...:D Tuntuu että nyt vasta vanhemmalla iällä oikein tajuaakin miten luksusta on kun on kunnon jalkineet, joissa jalat on lämpimässä ja kuivassa. Nuorena sitä vaan posotti menemään mitä epäkäytännöllisimmissäkin kengissä...

   Poista
 2. Kyllä tuommoiset kunnon saappaat ovat ihan ehdottomat tällaisella kelillä! Minäkin onneksi jo viime talvena olen hankkinut kunnolliset kengät ja syksyllä vielä saappaat.

  Aleista tarpeellistä, vähän turhaakin, mutta hyvin vähän. Laukku tosiaan joululahjaksi ja farkut tilasin rohkeasti Yoursclothingilta. Toivottavasti ovat sopivat kun sitten joskus saapuvat :) Onnea laukun ja housujen etsintään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luulen että mieleinen laukku onkin jo löytynyt, jos vaan niitä vielä on. Farkut luultavasti tilaan ihan Ellokselta kun tiedän mikä malli sopii, niitä vaan ei ole saanut koko talvena. Nyt niitä taas näkyi olevan myynnisä. Täällä taas vaihteeksi pakastaa. Hyvää viikonloppua!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)