keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Farkkupaidassa...Vanhasta farkkupaidasta ei saanut ihan salonkikelpoista, mutta yhdistämällä viininpunaiseen neuletakkiin, tuli vähän väriä ja vaihtelua. Pakkasta aamulla -22 astetta, joten mitään hameyhdistelmiä ei voinut edes ajatella! Tavallisena kylmänä toimistopäivänä tämän kelpuutin tällä kertaa kiireasuksi. Kaunis kaulaliina oli tässä lisänä, mutta se unohtui kuvauskiireessä jonnekin. Pakkasesta ja reisien palelemisesta suivaantuneena kävin illalla Prismassa katsomassa josko siellä olisi ollut vielä Gossip-malliston ptkähköä mustaa untuva/höyhentakkia jäljellä ja olihan siellä! Siitä lisää huomenna, kuten myöskin juuri ilmestyneesta Kodin kuvalehdestä, jossa oli juttua bloggaajista. Oli vähän outoa kieltämättä nähdä itsensä lehdessä. 


Hyvää Itsenäisyyspäivää!


"Thankfully I didnt have any meeting today so old shirt and jeans had to do for a cold day outfit. The thermometer said -22 this morning when I left for work so had to pick up something warm in a hurry."

4 kommenttia:

 1. Onpa kauniin värinen neuletakki ;-D. Minä sain tammikuussa monen vuoden aikomisen jälkeen ostettua nilkkapituisen untuvatakin ja voi miten ihanan lämpönen olo on takin sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja! Neuletakki toi vähän piristystä päivään. Miten äkkiä sitä onkaan unohtanut syksyn viininpunaiset värit... Untuvatakki on yliveto! Lämpimät saappaat vielä sen kanssa, niin jo pärjää pahemmassakin pakkasessa!

   Poista
 2. Farkkupaidat ovat taas tulossa muotiin, kiva!
  Kodin Kuvalehti on tulossa vakkaritilaajille ehkä huomenna, mielenkiinnolla odottelen...
  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää (nyt jo mennyttä) itsenäisyyspäivää myös sinne! Oli se järkytys nähdä oma kuvansa lehdessä... Ensi kerralla tiedän käydä ainakin kampaajalla! Hiukset oli niin nätisti kiinni ja sitten ne piti valokuvia varten avata ja sekoittaa...:( Höh.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)