lauantai 5. tammikuuta 2013

Hillittyjä koruja neuleen kanssa...


Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Minut on pitänyt poissa blogistaniasta heti vuoden alusta sairastettu vatsatauti, mutta nyt sekin on onneksi selätetty! Päivän asuja ei siis ole alkuvuodelle kertynyt, joten tässä vain muutamia ajatuksia neuleiden kanssa käytettävistä koruista, joihin välillä jo tahtoisin vähän vaihtelua.

Mitä hienosyisempi neule, sitä varmemmin minulle tulee aina hinku laittaa neuleen kanssa hillittyjä helmikoruja. Jostain kumman syystä en osaa "hillityn" neuleen kanssa oikein muuta käyttää. Minulle ei ole niin väliä ovatko helmet aidot vai pukukorut, mutta usein neuleen kanssa helmet löytävät käyttöön. Ronskin neuleen jossa silmukat ovat suuria ja neule näyttävä, käytän sitten usein vähän näyttävämpiä koruja ja usein vain ranteessa ja korvissa. Helmet tuntuvat häviävän muhkeiden neuleiden kanssa olemattomiin. Minkälainen koru on hyvä neuleen kanssa teidän mielestänne? Haaveilen vähän sellaisesta kaksinkertaisesta ketjusta jossa on helmiä/kiviä tai muita koristeita. Se voisi olla vaihtelua hienosyisen neuleen kanssa ja vaihtelua helmikoruille. Ehkä tuleva syntymäpäivä tuo sellaisia tullessaan...:D





Joskus neuleen kanssa ei oikeastaan tarvitse koruja juuri lainkaan, tykkään luonnonvalkoisesta Henkkamaukan kaulurista, jossa koristepallukat toimivat jo koruina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)