tiistai 8. tammikuuta 2013

Takaisin perusväreihin ja vähän kulissien takaa...


Mekko. Vielä 5 vuotta sitten olisin tässä kohtaa hypännyt ja sanonut että minähän en mekkoon pukeudu! No, ei ehkä pitäisi nytkään, armotonhan tuollainen neulemekko on mutta menettelee kun on  neuletakin alla. Espritin mekko on ihan ihanan pehmyt ja aika lämpöinenkin mutta vaatii tietty tälle vartalolle seurakseen liivin tai neuletakin. Helma on minusta vähän liian lyhyt, mutta aika arkinen kuitenkin paksujen puuvillasukkisten kanssa. Ja tässä iässä saa ottaa jo vähän vapauksia mekon pituudesta. Itseasiassa on aika vaikea löytää riittävän pitkää! Musta pitkähkö untuvatakki on osoittautunut ihanan käteväksi myös mekon kanssa.
Kuvat on editoimattomia (paitsi valotuksen osalta), joten saatte välillä nähdä kuinka monta meitä todellisuudessa usein kuvissa on...:D

Hyvää alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Vihertävä väri on kiva ja tuo takki aiva ihana, mistä se olikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se oli se Prismasta ruokaostosten lomassa hankittu Gossip-malliston takki...:) En tiedä voisiko niitä olla Sokoksellakin? Gossip-mallistossa näkyi olevan kokoja aina 54:een saakka.

   Poista
 2. Minä muuten hain ihan tuon sinun takkiostoksesi takia tuota Gossipin takkia sekä parista Prismasta että Sokokselta, mutta koot oli loppu:( - harmi, tuo on kyllä hyvännäköinen takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmitus!! Viimeksi kun kävin Prismassa oli talvimallistot kyllä tosiaankin aika loppuunmyytyjä, eikä vielä ollut kevätmallistoja tullut tilalle. Ehkä niistä löytyy jotain kivaa takkia lohdutukseksi sitten kun tulevat! Muissa liikkeissä myytiin jo kevättä, tuntui aika hassulta miettiä kevätvaatteita tammikuun alussa!

   Poista
 3. Tuo takki on kyllä kaunis, sopii sinulle todella hyvin! Samoin saappaat, kauniita saappaita voi onneksi kehua aina uudelleen ja uudelleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! <3 Saappaat ovat olleet myös hurjan käytännölliset. Käytössä melkein joka päivä raukka parat...:D

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)