torstai 17. tammikuuta 2013

Lisää villaponchoja...
Tämä viikko on ollut iltojen osalta yhtä hiljaiseloa. Juuri ja juuri energia riittää työpäivän jälkeen tehdä kaikkein välttämättömimmät. Lukaisin äsken ihania otsikoita ja alkutekstejä blogeista joita seuraan. Oikein olisi niin hinku lukemaan niitä kivoja juttuja ja katsella ihania kuvia, mutta kun aina väsyttää... Mikä ihme kaamosmasennus minuun on iskenyt nyt tammikuussa juuri kun päivät alkavat edes vähän pidentyä? Noh, kai sekin joskus ohi menee. Lauantai aamu on varattu hyvälle Cappuchinolle ja blogien lukemiselle...

Tässä tämän päivän asu ja hiukset tällä kertaa kiharina. Joskus kamera tuntuu vähän liioittelevan punaisuutta, ei ne hiukset nyt NOIN punertavat ole! Suora kampaus oli parempi omasta mielestäni. Kunhan tässä taas keksin jonkun aineen joka suojaa siitä suoristaessa niin sitten mennään taas suoralla. Toivottavasti. Ajat sitten alesta ja pisteillä tilattu Espritin poncho saapui kotiin saakka viimein. Oli odotettua paksumpi ja lämpimämpi, joka oli tietysti iloinen yllätys! Ponchon kanssa mentiin pidentävällä linjalla, eli bootcut leikkaus ja korkeahkokorkoiset nilkkurit (niistä tuli muuten lihakset sääriluun vierestä kipeiksi kun koko päivän niillä kopisteli...)
Huomiseksi luvattu hurjaa pakkasta, täytyy alkaa kaivelemaan eskimoasuja kaapeista...:) 

Hyvää loppuviikkoa, huomenna on jo perjantai!"Thank God its Friday tomorrow, I´ve been so tired after work every night this week. At least I got to enjoy the new poncho from Esprit and try how the new hair looks as curly. Enjoy the rest of your week!"

4 kommenttia:

 1. Kiva farkut ja tuo poncho on ihan ykkönen. Kikkarat on kivat, mitä niitä suotta suoristelemaan. Teet niistä vaihteeksi tosi isoja kiharia, ehkä se antaa vaihtelua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Voikohan näistä lyhkäisistä hapsuista saada isoja kiharia??? Eilen suoristin ja föönasin saunan päälle, laitoin mömmöt ja lakat ja jo se on lainella taas...:D Vaikeaa suoratukkaisen elämä...:D Kivaa sunnuntaita sinne!

   Poista
 2. ♥ poncho on kiva, mutta sun uusi tukka on vielä kivempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Riitta Sinikka! On tässä vähän totuttelemista...:)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)