sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Haasteena 3 väriä, sininen punainen ja valkoinenMuotisalongin Tuija esitti kaikille bloggaajille haasteen sen kunniaksi että nyt kolmena peräkkäisenä viikonloppuna esitetetään Kieslowskin  kuuluisa elokuvatrilogia, "Kolme väriä". Ensimmäinen osa tuli eilen ja minä tietysti hajamielisenä ja vähän telkkaria katsovana unohdin sen katsoa...:( 

No, ainakin muistin pukeutua sini-puna-valkoiseen. Haaste oli helppo, koska tämä asu oli jo valittu viime viikon räntäkelejä varten, vatsatauti vaan kellisti sänkyyn ja asu jäi käyttämättä. Tässä se nyt luonnonvalossa esiteltynä. Vähän oli ehkä köykäinen eiliselle pakkaselle ja kuvaajakin pakeni sisälle ja kieltäytyi ottamasta yhtään lisää kuvaa, vaikka olisin halunnut vielä kokeilla paksumman punaisen takin kanssa...:D Höh. 
No, punaisessa kuitenkin ostoksille lauantaina. Jostain syystä vaatekaapissa on parikin punaista takkia, joista pidän, vaikka näin punaista en osaakaan puseroissa ja neuleissa käyttää. Takkeja tulee kyllä käytettyä jopa melkoisen paljonkin. Joskus vaan on sellainen olo että täytyy saada vaihtelua maanläheisiin väreihin, jotka ovat enemmän lähellä sydäntä. Jotain hauskaakin pitää asussa olla ja tässä asussa ne olivat kivat lapaset/kynsikkäät, jotka ovat monta vuotta vanhat, mutta taas kaivettu esiin ja kivan lämpöiset ja kätevät...:D Eivät toki tyylikkäät, mutta siitä viis! Asussa pitää olla jotain hauskaakin! 

Ihanaa pakkassunnuntaita! "Tuija from Muotisalonki challenged us to find a blue-red-white outfit to celebrate Kieslowskis movie trilogy Three Colors (Blue-White-Red) that is on tv this weekend and 2 next weekends. Well it was easy beause I had to intention to wear that combination anyway. So here it is!"
Have Gorgeous Sunday!

8 kommenttia:

 1. Ihanaa punaista! <3 Niin kaunis kokonaisuus. Kovin moni kerennyt jo toteuttamaan kun minä vasta ajattelin, että voisin kokeilla toteuttavani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Siitä vaan äkkiä toteuttamaan! Keksit aina niin kivoja yhdistelmiä!

   Poista
 2. Minulla myös haaste kuvaamista vaille, asu (ehkä) mietitty. Ihanan reipas asu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heheh...reippaasti paloauton värinen! Äkkiä kuvaamaan jos asukin on sulla jo mietitty!

   Poista
 3. Punainen on niin raikas väri! Kiva piristys arjen harmauteen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan kiva piristys, vaan joka päivä en jaksaisi katsella... Aina silloin tällöin on kiva revitellä punaisella. Varsinkaan kun tuokin takki on jostain alen alen alennuksesta, niin ei ollut iso investointi!

   Poista
 4. Olen seuraillut sini-puna-valkoisia. Odotin, jo nyt uskallan sanoa, melkein väitän että tämä on minusta tähän astisista paras. Kaikilla on ollut hienoja upeita asuja, mutta sinun kuvissasi ilmenee se, kenelle tricorol parhaiten sopii. Väriyhdistelmä on chic riittävästi aikuisen naisen päällä, klassisessa asussa, jossa ei ole muita suuria erikoisuuksia kuin kolme väriä Se tuo esiin...itsevarman, kunnioitettavan, arvostettavan, vahvan naisen. Tricolor ei useinkaan sovi nuorille näin perfect kuin sinulle. Kiitos että osallistuit!

  VastaaPoista
 5. Vau. Nyt sait sanattomaksi. Kiitos kehuista ja kauniista sanoista! Se jos mikä piristää huononkin päivän!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)