torstai 10. tammikuuta 2013

Väriä ja lämpöä viikon varrelta...Varoittelin jo jossain kohtaa kun blogia aloittelin, että minä olen sitten neuleihminen...:D No, se ei ole muuttunut miksikään, vaikka nyt on kyllä bleisereitäkin kertynyt muutama enemmän kaappiin. Lämpimälle ja kauniille neuleelle niistä ei kyllä minun maailmassani ole talvisäällä vastusta ja onneksi työpukeutuminen meillä on hyvin hyvin rentoa, sopii minulle. Sain nuorena pankissa töissä ollessani vähän yliannostuksenkin jakkupukuja ja business pukeutumista kun oli pakko. Taidan olla onnellisessa asemassa kun töissä voi asiakastapaamisia ja muita virallisia juttuja lukuunottamatta pukeutua rennosti. No, löpinät sikseen. Tämä viikko on kyllä menty neuleiden voimalla ja lisäksi tällä viikolla synttäriksi saatu poncho (itse valittu tietty) pääsi vielä lisäämään neulevalikoimaa. Rakastuin ponchoon ensi käytöllä ja taidan nukkua se päällä...:D Tässä muutama neuleasu viikon varrelta. Vähän väriä ja vielä enemmän lämpöä! 

Kokeilin myös vähän kuvan reunustamista, vaikka käyttämäni kuvankäsittelyohjelma ei kummoinen olekaan.


Hyvää loppuviikkoa kaikille!
"Im a knitwear person. Simple as that. I love warm and soft knits and Im happy to work in a place where I dont have to wear formal outfits unless I have a important meeting or something else out of the ordinary. I got this poncho as a birthday present this week and it was just love in the first sight!" 

10 kommenttia:

 1. Poncho on aivan ihana! Neuleetkin näin talvella ovat kyllä paikallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Neuleet on NIIIIIN ihania! Taitavat olla mulle vähän kuin huivit, voiko niitä olla liikaa...:D

   Poista
 2. Tykkään kovasti neuleista ( kun kerran jatkuvasti kudon niitä), mutta työasuna ne ovat minulle liian kuumia, sen verran lämmintä on omalla työpaikallani.
  Kauniin värinen on myös tuo petrolinsininen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuma? Töissä? Voi sinua onnellista! Meillä palellaan kesät talvet niin että niskat ja näpit on jäässä aina...:( Saiskos niitä neuleita blogiin esiteltynä? Rakastan myös itsekudottuja neuleita...vink, vink...:)

   Poista
 3. Meillä on myös töissä niin kylmä (koneellinen ilmastointi on yks sanonko mikä), että minulla on siellä kesät talvet villasukat ja lisävillatakki varalla.
  Toi poncho on ihkun ihku!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän mitä se yks sanonko mikä on! Oikein mainiosti! Kiitos ja Ihanaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 4. Minä tykkään neuleista, mielelläni pidänkin neuleita. Töissä en niin usein villaa, koska meillä vaihtelee tuo lämpötilä yllättävän paljon päivän aikana. Tulee kuuma iltapäivällä. Nuo ovat kauniita neuleita! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ja Ihanaa viikonloppua! Taitaa tulla villaviikonloppu, täällä ainakin pakkasta oli aamulla raikkaat 16 astetta!

   Poista
 5. ♥ oi tykkään villavaatteista ja tänäänhän niille on ollut käyttöä. Kauniita kokonaisuuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka! Niille taitaa olla mulla käyttöä joka päivä kun olen aikamoinen vilukissa...:)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)