maanantai 28. tammikuuta 2013

Vanhassa vara parempi...
Yksi vanha bleiseri on parempi kuin tusina uusia... Tänään päälle löysi tiensä monen ihmisen kauhistus, vihreä bleiseri! Rakastan vihreää väriä, itseasiassa minulla on suurinpiirtein tämän värisiä bleisereitä jopa kaksin kappalein. Vanhoja. Vaan joskus ihania heittää päälle! Tunnen oloni kotoisaksi vihreässä värissä. 


Tänään kuvaaminen oli jalustan ja ajastimen varassa ja tavallistakin haastavampaa muiden linssiluteiden vuoksi. Yhden kohtuullisen kuvan ottamiseen tarvittiin liuta omituisia... Vaan tämä on arkea koiraperheessä, samoin kuin koirankarvat mustissa vaatteissa, siksi eivät ole yleensä ykkösvalintani...:D Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!
"It was kinda hard to get one good photo of todays outfit! It took a lot of effort and patience. I love green so todays outfit was black and an old green jacket. I feel very comfortable in green and most people I know would never ever even use green. Green is worth of trying among the boring colors that we tend to use so often. "
Have a nice Week!

10 kommenttia:

 1. Hyvin vihreä sinulle sopiikin. Itse jostain syystä olen aina vierastanut sitä - yksi jakkupuku minulla on joskus sellaisena harmaanhavunvihreänä ollut, ja siitä tykkäsin kyllä kovasti.
  Ja ei voi muuta sanoa, että kyllä vaan tuo sun tukkasi on superhyvä!
  Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! <3 Tukka aiheuttaa vähän vielä päänvaivaa kun en ole ehtinyt sopivia aineita vieläkään ostaa sen suoristamiseen, kohta olen varmaan kuumailmakihartanut sen huonoon kuntoon...

   Vihreä tosiaan on aika hyljeksitty väri, moni kaihtaa sitä. Jakkupukusi kuulostaa kivalta, ehkä vihreä ansaitsisi enemmänkin käyttöä? Mukavaa viikkoa myös sinne!

   Poista
 2. Vihreä sopii sinulle hyvin! Minä vierastan vihreää itseni päällä. Oliivi vielä jotenkin menettelee, mutta muuten en välttämättä koe sitä omaksi värikseni. Tottumiskysymys tietysti, voisin opetella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Vihreä väri voisi pukea myös sinua, rohkeasti vaan kaupassa kokeilemaan...:) Olivi on musta superkaunis sävy, mutta kasvojen lähellä vierastan sitä, tulee vähän keltatautinen olo...:D Ihanaa viikkoa sinne!

   Poista
 3. koska olen suurinpiirtein saman kokoinen (luulisin) on kiva katsoa vaatevinkkejä,kun itse olen surkea siinä hommassa,ei oikein mitään osaa yhdistellä,mutta näitä sivuja seureilessa löytyy vinkkejä itsellekin.muuten toi tukka on kiva ja nuorentaa sinua ja kiva asukokonaisuus.seuraan muutamia blokeja ja saanut ison avun pukeutumiseeni.kiitos siitä! rva:maalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tuo lämmitti sydäntä. Siitähän tässä on kyse, jaetaan hyvät ideat ja yritetään itsekin oppia. Vähän olen noviisi itsekin näissä yhdistelyissä, mutta pikkuhiljaa sitä oppii! Kiva kuulla että tukka nuorentaa! Kuten jossain aikaisemminkin totesin, niin luulin itse että olisi tuonut ulkonäköön muutaman vuoden lisää...:D Vaan toinen näkee aina paremmin. Kiva kun löysit tänne lukemaan ja kommentoimaan! Mukavaa viikonjatkoa sinne maalle!

   Poista
 4. Samaa mieltä, että vallankin tuo vihreä pukee sinua. Ja nuo hiukset - superhyvät, kuten Ladykin mainitsi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hiukset on kyllä saaneet tosi paljon positiivista huomiota. Ehkä olisi pitänyt repäistä jo aiemmin. Se "vanha tukka" oli kieltämättä jo aikansa elänyt...
   Yksi päivä joku taisi sanoa töissä että minusta on tullut niin ladylike... meinasi mennä kahvi väärään kurkkuun...:D Kakaraksi tunnen itseni.

   Poista
 5. Blogistani löytyy tunnustus sinulle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Täytyy käydä kurkkaamassa! Mukavaa viikkoa sinne!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)