sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Katsaus menneeseen...Vuoden alku sai minut miettimään, mikä oli vuoden 2012 paras vaateostos tai hankinta ja kasasin tähän postaukseen omia lemppareita kun osannut päättää mikä olisi ollut ylivoimaisesti paras. Ja haastankin teidät nyt miettimään mikä oli ylivoimaisesti vuoden 2012 paras/ihanin/laadukkain/lemppari tai vaikka hinta-laatusuhteeltaan paras hankinta! Tai sitten voi vaikka miettiä mikä oli pahin hutiostos! Omien ostosten miettiminen oli aika merkillistä, sillä sieltä nousi yksiselitteisesti yksi väri yli muiden, joka laittoi miettimään, että omassa väriskaalassa ehkä kannattaa pitkälti todella pitäytyä jos haluaa välttäää hutiostoksia. Väri oli siis beige/ruskean sävyt. Sain tästä ajatuksia myös alkaneeseen vuoteen. Yksi ostokseni oli kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan yli muiden ja se oli kyllä ihan Henkkamaukalta, mutta todella hintansa arvoinen ostos.... Kashmirvillainen luonnonvalkoinen huivi/kaulaliina mitoiltaan n.180 x 40cm ja hintakin oli tuossa 30 euron tietämissä Se on ollut paljon enemmän käytössä (myös ihan kotona) kun asukuvatkaan ovat antaneet ymmärtää...:) 
Mikä oli paras hankintanne vuonna 2012?

4 kommenttia:

 1. Hui mikä haaste... Kyllä mieluisin ostos eittämättä on Bayswater. Vaikkakin äärettömän kallis eikä varmasti hinta-laatusuhteeltaan paras ostos, niin se on keikkunut maaliskuusta saakka mukana vähintään neljänä päivänä viikossa (paitsi kesällä kun se lomaili samalla kun minäkin). Edelleen se hymyilyttää kun sitä vaan katsookin, että kyllä se taitaa olla paras.

  Vuoden yllättäjiä ovat olleet H&M:n jakut.Työpukeutuminen sai niiden myötä hirvittävästi väriä ja ne ovat jopa istuneet päälle kiitettävissä määrin. Etenkin keväällä ostettu turkoosi on ollut todella ahkerassa käytössä.

  Olet sinäkin kyllä tehnyt vallan kauniita ostoksia. Ei sen aina tarvitse olla huimaavan hintainen, jotta se olisi hyvä ja tulisi käytettyä paljon.

  Rentoa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Hyvin mielin voi minusta katsella Bayswateria ja olla siitä ylpeä. Onhan se nahkaa ja paljon kestävämpi kuin polyuretanista valmistetut kilpasiskonsa. Ekologinen ja korjattavissa suutarilla, eikä kuormita luontoa elinkaarensa jälkeen yhtä paljon kuin tekonahkalaukut... Kauniskin se on! Kaikin puolin hintansa väärti.
   Kiva on ollut myös katsella eri värisiä jakkujasi ja niihin keksimiäsi kokonaisuuksia...:)
   Hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. En nyt keksi millään parasta, mutta pahin huti oli syksyllä ostamani pitkät , tosi hyvännäköiset nahkasaappaat, joista tykkään tosi paljon, mutta eivät sovi pohjiensa vuoksi näille meidän pakkaskeleille :( Enkä keksi , mitä niille voisi tehdä, täytyis varmaan kysyä suutarilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaan tuon tunteen. Minulla on eteisessä odottamassa samanlaiset mokkasaappaat. Nyt jos ne laittaa jalkaansa on takuuvarmasti selällään! Luulen että jos saisi aikaiseksi niin hyvä suutari voisi tehdä kenkiisi pitävät puolipohjat ja uudet kantalaput... näin olen ainakin suunnitellut omille saappailleni, joilla käyttöä ja käyttöikää olisi vielä vaikka kuinka paljon. Hyvät suutaritkin tahtovat vähän olla kiven alla. Meidän lähin on varsinainen ryöväri, eikä työkään ole sen arvoista että siitä viitsisi maksaa. Viimeksi laittoi kenkiin uudet 5 sentinn kokoiset kantalaput ja veloitti 16 euroa, eikä lyönyt kassaan eikä antanut kuittia. Päätin etten käy siellä enää ikinä! Onneksi lähikaupungissa on ihana naissuutari joka ei vie konkurssiin ja on vielä taitavakin!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)