perjantai 18. marraskuuta 2016

Suosikit arkimeikkiin - Everyday makeup favourites...







Älkää pelästykö, en todellakaan ole alkamassa pitämään meikkiblogia, siihen eivät todellakaan taidot ja naama riitä, mutta näin talven tullen ihon huutaessa kuivuudesta hoosiannaa, ajattelin postata muutamia juttuja ja vinkkejä helppoon arkimeikkiin.





En tiedä onko kukaan muu huomannut että nyt tämän varhaistalven myötä iho ja hiukset kaipaavat ylimääräistä hoitoa ja kosteutusta. Minulla on hyvin vähän mitään kauneusrutiineja, mutta kun iho alkoi kuivua ja protestoida heräsin siihen että se on saanut liian vähän kosteutusta. Nyt viimeistään kannattaa miettiä että onko sitä pakko pestä vedellä joka kerta ollenkaan. Minulla ainakin ihon pintakerros kuivuu niin että tuntuu vesipesun jälkeen kiristystä, eikä hyväkään kasvovoide tunnu samanlaiselta kuin normaalisti vesipesun jälkeen. Suuren osan aikaa käytänkin ilman vettä joko hellävaraisia puhdistuspyhkeitä tai sitten Yves Rocherin 2in1 purecalmille puhdistusmaito+kasvovesi ja siihen päälle pyyhkäisen saman sarjan puhdistavalla kasvovedellä.

Suihkussa kuorin ihon joko Neutrogenan aivan ihanalla Visibly clear complexion scrub:llä joka jättää aivan ihanan kosteutetun tunteen ravitun tunteen iholle tai hyvänä kakkosena tulevalla Lumenen Glow reveal 60 second facial kirkastavalla pikakasvohoidolla




. Normaalisti meikin alla käytän Lumenen Bright now vitamin C shine control cream geeliä, mutta nyt se ei enää riitä kosteuttamaan ja olen sen sijasta käyttänyt Vichy:n Idealia, joka antaa kosteutta meikin alle rasvoittamatta. Yöksi kasvoille menee ensin Malu Wilz:n Pure Balance Serum ja viimeiseksi Weledan yövoide, vaan nyt tuntuu siltä että yöksikin tarvitsisi vielä lisää kosteutusta ja hoitoa. Koska Weledan yövoide vetelee viimeisiään, hyviä ja edullisia yövoidevinkkejä otetaan vastaan, samoin vinkkejä kosteuttavista naamioista.



Uutena arkimeikkinä on ollut Lumenen Nude Perfection Glow Foundation, joka on erittäin kevyt eikä kokonaan peittävä. Se on tarkoittu normaalille ja kuivalle iholle. Sävy on 2 Soft Honey, joka on muista Lumenen meikkivoiteista samasta sävystä poiketen vähän turhankin tumma minun iholleni. Poskille sipaisen Isadoran poskipunapuikkoa Twist-up Blush and go sävyssä 80 spring in Paris. Ei kuivata ja poskille saa vähän heleyttä. Yläkuvassa on lisäksi tummanruskea rajausväri Baremineralsilta, vähän puuteria ihan kuvausta varten ja vielä lisäksi poskipäihin heleyttä Benefit:in dandelion brightening face powder:lla, joka on vuosikausia matkassa mukana ollut suosikki. Huulilla on uusi hankinta Dermosilin huulikiilto sävyssä carnival pink, josta tykkään tosi paljon. Siitä tulee suosikki tälle talvelle. Ei ole niin tahmainen kuin huulikiillot usein ja sävy on ihan superkiva.

Siinä lyhykäisyydessään arkirutiini kasvoille. Neutrogenan kuorinta-aine on ihan loppu, se on seuraavana ostoslistalla.
Ja nämä ovat siis ihan itse ostamiani henkilökohtaisia suosikkeja, ei siis mikään yhteistyöpostaus.



Here are some of my daily beauty rutines. After the snow came I had to change my normal rutine a bit and start avoiding too much face washing with water. Instead I use Yves Rocher purecalmille 2in1 and wipe it with cotton pads and after that purecalmille face toner to get rid of the rest of the makeup. Leaves hydrated and clean feeling afterwards.

New make-up rutine is before make-up Vichy Ideal cream, then light Lumene Nude perfection Glow Foundation for nomal to dry skin and as a blush I use Isadora Twist-up Blush and go in shade  80 spring in Paris.
and basicly thats it. Ofcourse some eye make-up as well but I use powder only for photos and add bit of Benefits Dandelion brightening face powder as a highlighter. And ofcourse my new favourite lip gloss from Dermosil in color carnival pink. I love the shade<3


4 kommenttia:

  1. Hyvät arkirutiinit - ainakin tepsivät, sillä näytät säteilevältä.
    Itse laiskana ihonhoitajana luistan liian helposti noista rutiineista joten korvaan puutteet sisäisesti nautittavalla kollageenilisällä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady<3 Vähän nolona täytyy kyllä ehkä tunnustaa että seuraan äidin ohjeita tässä asiassa. Varsinkin sen vedettömyyden kanssa. Äiti on käynyt joskus aikanaan kosmetologikoulua ja siellä kuulemma opetettiin että ei saa kuivattaa ihoa liialla vesipesulla ja että puhdistus ja kosteutus on kaiken a ja o...
      ¨
      Pitäisi minunkin ehkä saada itsestäni irti sen verran että kokeilisi auttaisiko tuo sisäinen kollageeni parantamaan ihon kosteustasapainoa ja sileyttä.

      Mukavaa viikonloppua sateesta huolimatta<3

      Poista
  2. Sama juttu täällä, talvi kuivattaa ihoa. Kasvojani en pese vedellä ollenkaan, vaan käytän puhdistusmaitoa tai puhdistusöljyä.

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että vedettömyys vaikuttaa! Jonkun supersuositun amerikkalaisen bloggaajan blogista luin myös että sielläkin oli kosmetologi suositellut muunlaista puhdistusta kuin vedellistä. Siinä lienee perää jos sitä on minun äidilleni opetettu jo 50 vuotta sitten ja samaa suositellaan nyt.

      Kivaa viikonloppua myös sinne<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)