maanantai 14. marraskuuta 2016

Vaaleanpunaista harmaan kanssa - Pink with grey...
Viikonloppuna oli jotenkin ihana sää. Kirkkaanvalkoista lunta eikä liian kylmä eikä kuuma. Juuri passeli vähän kaikenlaiselle vaatetukselle. Ja kun kerran tähän vaaleanpunaiseen taas retkahdin niin pitihän se pukea harmaan villakangastakinkin kanssa. Tässä asussa aion hipsiä kyllä töihinkin niin kauan kuin pakkasta vähän vielä riittää, joskin viikonloppuna harmaa takki oli kyläilyasuna ja pakkasen uhataan pian loppuvan.
Nyyh.

Ai että tykkäsin. Lämmintä villaa kaulassa, pirtsakka väri ja lempparitakki kaverina. Jopa Uggit näyttävät hyvältä harmaan takin kanssa. Jos takista pitäisi yksi miinus hakea niin se on sen pituus. Se on minulle justiinsa polvipituinen, eli pitkävartisten saappaiden ja takin helman väliin ei jää kuin muutama sentti, joten pitkävartiset saappaat näyttävät tämän takin kanssa vähän hassuilta. Uggit ovat juuri oikean korkuiset. Toinen vaihtoehto olisivat ne mustat mokkabikerit, jotka kaapissa odottavat vähän lämpimämpiä ilmoja tai sitten nilkkurit tai nauhakengät. Mustat nauhakengät tulivat vastaan kun penkasin kaappeja, taidan ottaa ne taas aktiivikäyttöön kun lumi alkaa sulamaan viikolla.

Jos saisin päättää, olisi tällainen sää läpi koko talven! Sopivasti valoa lumesta ja lämpötila juuri tällainen jossa voi käyttää kaikki lempparivaatteet komerosta<3

Ihanaa, nautitaan tästä säästä vielä hetki. Nyt siitä voikin nauttia kun lumityöt on tältä erää tehty, eikä tarvitse enää niissä viime viikon raskaissa lumipyryissä pitkiä työmatkoja ajella.

Ihanaa alkanutta viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle<3

P.S. Päivitin viikonloppuna vähän blogin ulkoasua, jotta ette ihan saa yliannostusta pinkistä ja roosasta...What can I say? Two favourites. Grey woolen coat and pink woolen scarf. This time combined together. I loved the combo. I used it last weekend to visit friends but Im surely going to use it again on my way to work as long as we have this lovely snow and temperature is just perfect! Just around -2 to -6. Not too warm and not too cold either. Perfect sweater weather when I can actulally use all my favourite clothes. I love the light of the snow. Sun sets before 4pm and otherwise evenings would be pure black if it wasnt the snow. I could go with this weather all winter long. But unfortunately I cant decide that.

What do you think? Pink and grey?

Monday again, have a Great Week<3

4 kommenttia:

 1. Hehhee. Arvaa vaan, minkä värinen neule mulla on päällä :). Vaaleanpunainenhan se. Ja nimenomaan just tollanen vaalean vaaleanpunainen kuin sullakin, eikä pinkki. En tiedä, mikä siinä vetoaa, mutta ei sen väliä. Sun ihon väriin näyttää sopivan ihan älyttömän hyvin! Ja kokonaisuus on tosi kiva! Tollanen pirtsakka ja rento. Ja kaikki näyttää mukavalta päällä ja jalassa.

  Ja ihan samaa mieltä kelistä. Pientä pakkasta, puhdasta lunta ja valoa tästä maaliskuun loppuun kiitos :). Huhtikuussa voiskin sitten heti alkaa hyvät pelikelit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin<3 Vaaleanpunainen ja lumen valo rules!

   Vaikka mulle tuli heti sun kommentista mieleen yhden bloggarin kertomus (en muista olisko ollut Maiju joka tarinan kertoi tai Lady?) siitä miten miespuolinen ilmeisesti vähän vanhempi esimiehensä oli kommentoinut vaaleanpunaista asua sanomalla jokseenkin näin: "vaalenapunainen on vanhan naisen viimeinen epätoivoinen yritys yrittää näyttää nuoremmalta!"

   Mua naurattaa toi kommentti vieläkin... Hehheh. Tässä iässä ihan mikä vaan pukeminen on epätoivoista yritystä näyttää nuoremmalta...:))

   Ihanaa vaalenpunaista pumpulista lumiviikkoa sinne<3

   Poista
  2. Ja mikä tärkeintä... Tässä iässä voi sanoa kaikenlaiselle arvostelulle että "who cares!"

   Poista
  3. Ja tutkimusten mukaan miesten mielestä kaikkein kaunein naisten alusvaatteiden väri on se kuuluisa mummonvaaleanpunainen :D. Että sellaset sit vissiin seuraavaksi...

   Piutpaut sille, mitä joku epätoivoinen ukkeli sanoo. Usein olis ihan terveellistä noiden miesten katsoa itse välillä peiliin ;).

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)