sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Asujen valinnan vaikeus ja kotoilua - Difficult task of choosing outfit and other stuff...
Alkusyksy meni hyvin pukeutumisen suhteen.
Pää pursusi ideoita siitä mitä sitä haluaa päälleen laittaa.

Mutta nyt. Jotain kummaa tapahtui tässä välissä ja pää on ihan tyhjä ideoista. Sen sijaan kodinlaittoideoita riittäisi ihan kyllästymiseen saakka. päässä poreilee jo ajatus joulusta, kattauksesta, jouluverhoista ja sisustuksesta, tähtikuvioisesta joulupaperista ja joulukorteista... Vaikka en edes vielä tiedä onko meitä jouluna täällä 8 henkeä vai me kaksi vain.


Vaikuttako pimeys ja pitkään jatkunut sade siihen että haluaa ryhtyä panostamaan mieluummin ympäristöönsä kuin itseensä? Löysin jo vanhan kuparisen joulutähdenkin ikkunaan roikkumaan ja rakastuin siihen täysin uudelleen. Seuraavaksi alan etsimään lisää jouluvaloja komeron perukoilta.
Kynttilät palavat näin viikonloppuna paitsi iltaisin myös aamuisin.


Jotainhan sitä on ihmisen kuitenkin päälleen laitettava, satoi tai paistoi. Vanha liila/luumunvärinen neule pääsi komerosta ulkoilemaan. Muistin sen olemassaolon ja kuinka siitä tykkään, kun näin jossain yhdistelmän suklaanruskeaa ja liilaa. Mutta minä nyt aluksi yhdistin sen kuitenkin harmaaseen ja mustiin bikerbootseihin joista edelleen tykkään isosti. Pieni roheus asussa ei ole koskaan pahitteeksi.

Launtailinkkikin jäi migreenin vuoksi välistä, palataan linkkeihin ensi viikonloppuna. Ajatelkaa, silloin on jo joulukuu! Melkein itsenäisyyspäivä jo.

Mitä sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu? onko ajatukset jo joulussa vai vielä syksyiseksi ruvenneessa säässä?


Näillä Tommy Tabermannin kauniilla sanoilla,
Ihanaa sunnuntai-iltaa<3
Im not sure if the new Fall (by Fall I mean ice cold rain and darkness) that started here has an influence on my choice of outfits beucause in the beginning of this Fall I was buzzing with outfit ideas and now? Nothing... Nada. I struggle to make up my mind what to wear and picking up an outfit is not so joyfull anymore. Is it the darkness we have had? The rain?

Allthough my mind is allready filling up with decoration ideas for Christmas. I have home decoration ideas buzzing in my head. I found our old Christmas Star and fell in love with it again. Its so beutiful and cheers up the dark window at nights.

How about you? Are you out of outfit ideas and filled with Christmas ideas allready?

Oh. I found this one of my old favourite knits from the closet and wanted to see how the color fits with grey. Pretty nicely. I liked it. Biker boots to add little more edge to the outfit.

Sunday, time to be lazy and enjoy<3
2 kommenttia:

  1. Tutun kuuloista tuollainen Ei mitään päälle pantavaa -kausi, niitä on varmasti jokaisella silloin tällöin. Harmaan ja luumun kombo näyttää oikein kauniilta. Mukavaa adventti-iltaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos<3 Lahopää oli täällä unohtanut ensimmäisen adventin täysin! Ihanaa adventtia myös sinne! Minä lähden etsimään kynttilöitä ja vaatteita ensi viikoksi...

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)