sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Blondi mustassaan - Black on black outfit of the day...

Pikaiset sunnuntaiheipat täältä räntäsateen keskeltä<3

Arvaatkaa mikä on kameran mielestä maailman vaikein kuvattava?
No, ihan otsikon mukaisesti blondi mustassa asussa. Kamera ei tahdo millään tajuta noin jyrkkää kontrastia vaalean ja mustan välillä. Varsinkin hämärällä säällä ja meidän vähän onnettomalla järkkärillä se on yllättävän vaikeaa.

Perjantain työasu oli mustaa mustan päällä. Neule on täällä ennenkin nähty samanlainen oversized neule kuin tämä vielä useammin käyttämäni harmaa (klik). Taivaan lahjoja molemmat. Lämpimiä, helppoja yhdistää mihin vaan ja nopeita heittää päälle kiireessä.

Mustan värin käyttö on jostain syystä lisääntynyt minun asuissani tässä vuoden aikana. Ei siksi että pitäisin sitä jotenkin erityisen tyylikkäänä tai trendikkäänä, vaan ihan siksi että joinakin päivinä se vaan tuntuu omalta. Kaikista mustista vaatteista tämä neule on kyllä aivan ehdoton lemppari.


Neuleen päälle pihistin hovikuvaajan teknonahkaisen takin kun oli luvattu vesisadetta ja takki on sen verran suuri että neule sujahtaa sen alle helposti. Aamulla nappasin vielä mukaan sinisen villaisen kaulaliinan kun ajattelin että jos tulee kylmä sittenkin. No ei tullut, mutta kaulaliina lämmitti aamulla ihan mukavasti.

Mustassa meni siis perjantai, olisi ollut vielä työpäivän päälle pikkujoulut, mutta niihin en enää jaksanut  vaan ajelin kotiin olemaan perheen kanssa ja sytyttelemään tunnelmavaloja.

Kuinka teidän viikkonne on sujunut? Joko pikkujoulut on juhlittu vai vielä edessä?

Leppoisaa sunnuntaita<3
Black on black was my friday outfit at the office. The black oversized knit is one of my absolute favourites and nowadays I tend to wear it a lot. There are number of days when I just feel like wearing all black. I really dont know why. Just feels like it. Some days are for light colors and some are for black. It depends on my mood.

I did steel this faux leather jacket from hubbys closet, dont tell him! Its nice and big and the oversized knit fits perfectly under it....

Enjoy your Sunday<3
2 kommenttia:

  1. Musta on aina tyylikäs valinta ja sinulla kun on niin pitkät upeat sääret, niin aivan ihanalta näyttää tuo kokonaisuus <3 Mukavaa viikkoa Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia<3 Viikko jo melkein humpsahtikin, tunnelmallista torstai-iltaa<3 Taidan mennä huomennakin mustissani töihin...

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)