lauantai 12. marraskuuta 2016

Mitä muut edellä, sitä minäkin perässä - Following trends...
Joskus ei voi välttää seuraamasta perässä sitä mitä muut edellä. Vaaleanpunainen on sellainen väri, että vaikka kuinka väittäisin olevani aikuinen ja rankkaan vaatekomeroani "aikuiseen suuntaan" vaaleanpunainen on ja pysyy... Se on vaan niin suloista aina silloin tällöin vaaleanpunaiseen kääriytyä. Se on lohtuväri.

Se on kuin pumpuli ja raskaan viikon jälkeen mieli oikein lepää tässä vanhassa vaaleanpunaisessa pumpulisessa neulepuserossa ja villaisessa Bengsöndergaardin huivissa. Sopii myös rotweilereille heheh...Pinja hepuloi ympärillä asukuvien ottamisen ajan, oli pakko pitää vähän hauskaa välillä...

Bongasin maailmalta bloggareiden kuvia vaaleanpunaisessa neulepuserossa. Se on kuulemma trendinä nyt. Se oli joku tietty muistaakseni Gannin kilpikonnakauluksinen palmikkoneule, jossa kaikki tuntuivat vaeltavan ja siitä syntyi inspis, varsinkin kun eilen lajittelin vanhoja talvineuleita ja löysin taas tämän vanhan ihanuuden. Lohtuneule. Sopii tähän päivään ja kylmään pakkaseen. Jalassakin lohtutöppöset. Niissä on niin hyvä, ei palele varpaat ikinä<3 Ne on mun  sisätöppösetkin oikein kylmällä ja kun flunssa yrittää yllättää.

Perjantaina meillä oli -17 astetta pakkasta kun lähdin töihin aamulla! Marraskuussa.
Heh, tuttava oli ottanut kuvan auton lämpömittarista (asuu samoilla kulmilla) vähän myöhemmin aamulla ja se näytti -20 astetta...

Lauantain linkki on aivan upea fashion me now. Teki minuunkin vaikutuksen. Sekä Afrikka-kuvilla että omalla tyylillään.

Ihanaa lauantai-iltaa, minä aion katsoa vielä muutaman jakson Scorpions sarjaa Netflixistä yhdessä hovikuvaajan kanssa..
I know. Im not supposed to be the lamb following trends. I just could not resist wearing this ole pale pink friend after seeing lots of pink sweater trending now in Instagram and Pinterest.

No matter how old I get I cant seem to resist wearing pink every now and then. This scarf and sweater are like old friends soft as cotton ball and very comforting and warm. After a hard week it was heaven just to be in this comfy outfit without a rush to anywhere.

How has your saturday been? Mine has been very lazy. Just kinda resting and eating well. I made a vegetable pasta for the first time in my life. Even hobby liked it.

Saturday link today is gorgeous fashion me now. I loved everything in it! The Africa, fashion, photos, style.

Enjoy<3

2 kommenttia:

 1. Ihanan hempeä ja pehmoinen villapusero! Vaaleanpunainen on passeli väri meille blondeille.
  Ja koiruuksille myös :)

  Iloista isänpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija, samoin sinne<3 Nautitaan tästä lumisesta ihmemaasta hetki, ennen kuin se taas muuttuu siksi synkäksi ja märäksi vesikeliksi! Onneksi vaaleanpunainen käy meille blondeille, elämä olisi tylsää ilman... Kaunista isänpäivän iltaa<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)