lauantai 19. marraskuuta 2016

Roosan sävyissä ja lauantailinkki - Pink shades and saturday link...

Viimeisimpinä viikkoina olen täällä tasaisesti pöllyttänyt vaatekaappeja ja lajitellut vaatteita kierrätykseen. Tämä neuletakki on ollut säästettävien pinossa päällimmäisenä, ohitin sen pinon varmaan tuhat kertaa kunnes muistin kokeilla sitä ja olin ihan unohtanut miten kiva se olikaan päällä. Hauskasti saumat  päällä päin.

Neule on viime talven hankinta Espritiltä. Espritin kanssa minulla on viha-rakkaussuhde johtuen ihan älyttömästä kokojen vaihtelusta. Liikkeissä harvoin on mallia tai kokoa sovitettavaksi ja netistä tilaaminen on aina vähän epävarmaa kun koot ovat suoraan sanottuna ihan mitä sattuu. XL voi olla oikeasti kokoa M tai sitten ihan ok. Katson aina tarkkaan miten muut ostajat ovat koon rankanneet, jos kokoarvostelussa lukee että numeroa suurempi kuin normaali, voi huoletta useimmiten tilata ja koko on vähintään se XL. Tämä neuletakki oli juuri sellainen.

Väriltään ihan täydellinen vaaleanhaalean marjapuuron värinen pehmeä pumpulitakki villasekoitetta, johon oli pakkasilla ihana kääriytyä. Viime talvena oli tarjolla todella paljon neuletakkivaihtoehtoja, tänä vuonna on ehkä enemmän neulepuseroita ja poolokauluksia varsinkin. Molempi parempi. Tykkään sekä kääriytyä poolokaulukseen että näihin "vaarin neuletakki" mallisiin neuletakkeihin huivin kera.

Kaiken raivaamisen keskeltä löytyy näitä helmiä, joista tulee iloiseksi. Jotenkin tuntuu oikeasti että kun tavaran määrä vähenee, esiin tulevat juuri ne asiat ja vaatteet, joista tulee hyvälle mielelle. Konmari-tyyliin siivoamiseen ja raivaamiseen tulee vähän riippuvuus. Kun sen kerran aloittaa, ei malta oikein lopettaa.

Kuvat ovat vielä niiltä ihanilta pakkaspäiviltä<3 Toivottavasti talvi ja pakkanen palaavat jouluksi!

Näissä tämän hetken sadesäissä tekee mieli töiden jälkeen vain pysyä sisällä ja sytytellä kynttilöitä. Olen antanut itselleni luvan nautiskella ja rentoutua, pyrkiä liikkumaan enemmän viikonloppuisin.

Ihanaa kun on viikonloppu<3

Lauantailinkki on pako tästä märästä pimeydestä vuoden Street Styleen Brooke Testoni. Mielenkiintoinen edelläkävijä ja mitä ilmeisimmin oman tiensä kulkija.

Nautinnollista lauantaita hämärän keskelle<3

Finally weekend<3

Its been quite a week. All the lovely snow you can still see in these outfit pics is melting away. Instead its going to be dark and wet for a while. Its like Fall is back and Goodbye Winter... and ol me thought the after Winter is next supposed to be Spring...:))

I still had these pics from those lovely snow days. Something nice to remember by just in case we dont get any snow before Christmas. Oh I hate idea of black Christmas!

I had the cardigan on top of a "Save" pile in the middle of all this Marie Kondo type decluttering and recycling everything you dont need for a while but untill now didnt remember how nice it was. Soft pink and soft knitted fabric to wrap into. Perfect kinda old rose shade. This was one of the 3 cardigans I actually bought last winter. The most feminine color of those. Its going to keep me warm for a long time. Its definately a keeper!


Saturday link is Street Style of the year Brooke Testoni. A gifted style icon of the world.

Enjoy your Saturday<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)