tiistai 29. marraskuuta 2016

Nahkahousut ja neuletakki - Leather pants and a simple cardigan...


Nahkahousut ja jättisuuri neuletakki. Melkein voisin sanoa että nahkahousut ja jättisuuri neuletakki kuuluvat yhteen. Helppoa ja ehkä jotenkin kodikaskin asu.

Talvi tuli uudelleen. Täällä on nautiskeltu kynttilänvalosta ja siitä pienen pienestä vähäisen lumen antamasta valosta joka tuolla pimeydessä vähän lohduttaa.

Vasta tiistai ja tuntuu jo että viikkoa olisi kauemminkin takana. Sunnuntaina tein omatekoisen adventtikynttiläasetelman ja tänään löysin laatikosta jouluenkelin.

Joulukorttejakin jo löytyy. Joulun odotusta siis jo ilmassa.

Miten teidän viikkonne on lähtenyt käyntiin?Leather pants and an oversized cardigan. Easy and simple combo. Im enjoying the winter weather that we got back. Just a little bit snow to light the dark evenings a bit.

I found my Christmas Angel allready and have some Christmas cards too ready. Christmas mood is entering one little thing at a time.

How about you? Have you found your Christmas spirit yet?

2 kommenttia:

  1. Joulufiiliksissä alan olla yhä enemmän ja mm. joulukorttien tekokin on kerrankin lähtenyt ajoissa käyntiin. Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanalta kuulostavat omatekoiset joulukortit<3 Sellainen on aina kiva saada, vaan itse en kyllä osaa niitä tehdä. Tuollainen askartelu on juurikin ihan parasta joulutunnelman tuojaa! Kivaa viikonloppua<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)