sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Talvivaatetusta - Winter clothes...
Jep, ihan oikein näette, kyllä minäkin pipoa pidän, vaikka kovin usein sitä ei täällä blogissa nähdäkään. Aika usein aamulla käytän pelkkää huppua kun hyppään autoon ja tietysti autossa olen ilman huppua. Pipo päässä autossa jotenkin ahdistaa ja tulee kuuma. Ja tietysti se meidän naisten ainainen ärtymys siitä että hiukset menevät pipon alla lättään. Eli jos pipon laitan, se myös pysyy päässä...

Vielä en ole onnistunut löytämään pipoa, joka tätä päätä kaunistaisi, mutta näitä hienoa merinovillaa olevia tähtipipoja omistan kaksin kappalein, tämän beigen ja lisäksi harmaan. Ehkä joku sellainen takaosasta vielä löysempi olisi kiva, mutta nyt toistaiseksi mennään näillä.

Takkina näillä kylmillä säillä olen eniten käyttänyt tätä viimevuotista Luhdan toppista, joka saa lisäpisteitä neulotuista ja lämpimistä hihansuista ja pituudestaan, joka on oivallinen lämmittämään myös reisiä. Niitä nimittäin muuten palelisi. Väristä tykkään, voisiko tuota nyt sanoa vihertävän harmaaksi? Huppu on vähän omituisen näköinen mutta just eikä melkein oman pään kokoinen ja pysyy päässä kovemmallakin tuulella. Tekokarvareunus lämmittää ihanasti pakkasella.

Mikä on teidän lemppariasunne kylmän selättämiseen? Pipo vai huppu?

Sunnuntai-iltaa vietetään täällä leppoisasti ja vähän ehkä laiskastikin. Sallittakoon se meille kaikille ennen huomista työviikon alkua.
Leppoisaa iltaa ihanaiset<3I admit. I do wear a knitted beanie when its cold enough. I dont love them though... Makes your hair go flat and all that, you know what I mean...

I have tried on like thousand different kinds of beanies and not one look good on my head. So lot of the time I just use hood, if there is cold enough weather. Beanie is comfortable and warm. I admit that.

My winter favourite coat is this little longer quilted jacket. Its warm and confy. Its actually Finnish design from company called Luhta. They make quite nice winter jackets and other stuff.

What is your favourite outfit for cold and freezing weather?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)