keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Mustan yli olan pikkulaukun tarve - Need for a little black crossbody bag...kuva lainattu Bootz.com sivustolta


Kaikki on varmaan huomanneet että vapaa-ajalla minulla on aina yksi ja sama ruskea pikkulaukku heilumassa kuvissa. Musta vastaavanlainen on ollut ostolistalla vaikka kuinka pitkään, varmaan pari vuotta. Ja itse laukkukin on tavallaan ollut valittuna jo pitkään. Sanon tavallaan siksi että olen koittanut löytää tälle edullisempaa vaihtoehtoa pitkään ja hartaasti. Vaan kun ei niin ei... 

Mustalla pikkulaukulla on monta valintakriteeriä. Sen pitää olla nahkaa (=kestävä, riepottelen pikkulaukkua mukana käytännössä koko ajan, en myöskään aio toista mustaa ostaa seuraavaan 10 vuoteen), kaunis (makuasia), käytännöllinen suunnittelultaan ja vielä riittävän tilava isolle lompakolle ja parille kännykälle.

Iskin tähän laukkuun silmäni jo muutama vuosi sitten. Merkillä sinänsä ei ole mitään väliä, mutta olen huomannut pitäväni muutenkin Rebecca Minkoff:n laukuista. Tämä kyseinen malli on ollut markkinoilla jo pitkään ja jotenkin minua siinä on viehättänyt tuo koristelukko. Sama lukkohan löytyy myös koiran remmeistä ja mm. joistain hevosten riimuista. Joskus sitä vaan silmä tarrautuu johonkin juttuun, jonka kokee omakseen. Kooltaan laukku on juuri passeli ja lisäksi tykkään tuosta osittaisesti metalliketjusta vaihteluna pelkällä nahkahihnalle.

Mitä tykkäätte?
Olisiko tässä laukkua moneksi vuodeksi eteenpäin?

Jotenkin vaatteiden ja varsinkin laukkujen kanssa olen tullut siihen tulokseen että less is more. Parempi omistaa yksi, josta oikeasti tykkää kuin 5 sinnepäin olevaa tavaraa.
Ajattelin laittaa muutaman "paremman" laukun, joita on tullut käytettyä liian vähän myyntiin vaikka tori.fi sivuilla ja niillä rahoilla rahoittaa tämän laukun hankinnan.
I have been needing a black crossbody bag for a long time. Its been on a shopping list for at lest couple of years. I just havent been able to find the right one at a reasonable price.
I need a crossover that is durable (that means leather), big enough to house my wallet and couple of phones and leeves hands free and can be used at least every other day.

I have been admiring this Rebecca Minkoff Mini Mac at least as long. The only downside is the pricetag.

However now I have come to the conclusion that sometimes less is more and you have to pay more for a good quality if you need something to last for years. Im planning to sell couple of my "better" handbags that I dont much use to pay for this new one. Not a bad decision. I get to have something I REALLY need and get rid of unused and get more space.

What do you think? A good choice?
2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä kiva ja klassinen eli tuosta todellakin voisi olla iloa moneksi vuodeksi. Kannatan. <3 Kivaa talviviikkoa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia, laukku taitaa olla nyt lopulta se joka tulee paikkaamaan tarvetta. Vanha ruskea laukkuparka on ollut tosi lujilla ja kyllä kestänyt riepottelua hyvin. Toivottavasti uusikin kestää yhtä hyvin. Mukavaa ja kaunista vaan aika lumista keskiviikkoa myös sinne<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)