torstai 24. marraskuuta 2016

Helmiä kashmirneuleen kanssa - Pearls with cashmere...
Ei taida olla ensimmäinen kerta kun mainitsen tästä samasta asiasta. Kashmirneule saa minut käyttäytymään irrationaalisesti. Tulee aina tunne että nyt on pakko kaivaa se helminauha kaapista ja laittaa kaulaan. Korviinkin laitoin helminapit. Perussetillä siis töissä. Neule, lempparifarkut ja nilkkurit. Mitä sitä ihminen oikeastaan muuta tarvitsee kun ulkona sataa ja vihmoo?

Mistähän moinen kashmirneule-helmet pakkomielle oikein juurtaakin juurensa, sitä en tiedä. Mutta näillä viipotettiin yksi päivä tällä viikolla. Kiva välillä käyttää jotain muutakin kuin justiinsa niitä aina tavallisesti päällä olevia koruja.

Kulunut viikko on ollut sangen omituinen. Suurta tunteiden vuoristorataa, ylös ja alas. Rapaa on satanut niskaan yllättäviltä tahoilta, eikä itsekään ehkä ole ollut parhaimmillaan... Tuntuu että lähes kaikki ihmiset itse mukaan lukien ovat vähän jo väsyneitä tähän pimeyteen. Toisaalta on kiva fiilistellä tai hyggeilla kuten muotitermi tästä tanskalaisten ajanviettotavasta kynttilöineen, ruokineen ja huopineen nykyään menee. Nytkin kirjoittelen tätä teille kynttilän valossa, kietoutuneena lämpöisään neuleeseen villa sukat jalassa ja glögilasi vieressä.

Tunnelmallista torstai-iltaa ja hyvää yötä, alkaa olla meikäläisen nukkumaanmenoaika
<3


Im not sure why I have this obsession that every time I wear a cashmere sweater I need to wear pearls with it? Strange, isnt it?

Simple outfits only this week like this one. Only pearls added. The darkness that is surrounded us right now doesnt really chear your mind so I tend to wear simple outfits and love wondering around the house in a candle light!

Im so thankful that weekend is almoust here, just one more day...

Enjoy your thursday<3

6 kommenttia:

 1. Kanunis väri neuleessa. Mullakin on vastaavia vaate+koru -yhdistelmiä, jotka ovat jostain syystä jääneet tavaksi. Esim. tietyn silkkipaitiksen kanssa tykkään käyttää kultakoruja, vaikka muuten en keltakultaa käytä juuri koskaan. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Neule on minustakin harvinaisen kaunis väriltään, kiva poikkeus normaaliin beigeen. Tuo tietty vaate ja tietyt korut on kyllä omituinen juttu. Kashmir-helmi yhdistelmän lisäksi kaapista löytyy villainen palmikkoneuleliivi, johon aina yhdistän saman meripihkakorun... Mukavaa pakkassunnuntaita<3

   Poista
 2. No mutta kashmirneule ja helmet nyt vaan kuuluvat yhteen;) Mistä lie peräisin, mutta noin minäkin asustan kashmirneuleen - vaikka harvoin muuten helminauhaan tartunkaan - paitsi erään pikkumustan kanssa;)
  Hyggestä totean vain, että olenpa sitten ollut trendikäs vuosikymmeniä;)
  Kivoja, tunnelmallisia iltoja - ja toivottavasti sitä kuraa ei enää satele mistään suunnasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Harvoin tulee käytettyä helmiä muuten kuin kashmirneuleen kanssa. Mutta hyvä kun edes silloin pääsevät ulkoilemaan. Hyggeä täälläkin on harrastettu tietämättä vuosia. Mikään ei ole niin ihanaa kuin kotoilu kynttilöiden ja lämpimien neuleiden kanssa kun ulkona vihmoo 0-asteista vettä vaaka suorassa! Ihanaa ja tunnelmallista sunnuntaita<3

   Poista
 3. Ylellinen vaate nyt vaan luo ylellisyyden tunnetta lisää ja mikäs sopisi paremmin yhteen, kuin helmet ja kashmir. Ihana olet ja oikein kivaa ja lämpöistä viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen<3 Villasukat on jalassa ja kynttilät palaa nytkin. Vilukissan on hyvä sisätiloissa lämmitellä. Ihanaa ja lämpöistä sunnuntaita myös sinne<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)