lauantai 29. marraskuuta 2014

Raivoisaa neulepuseron metsästystä - Fierce hunting of a sweater...



 Oletteko koskaan metsästäneet jotain vaatetta kissojen ja koirien kanssa? Tänä syksynä/alkutalvena olen tehnyt ihan vain muutaman hankinnan vaatekomerooni, mutta ne ovat olleet sitäkin enemmän kiven alla. Muutamien juttujen kanssa on käynyt jopa niin että olen vilkaissut jotain nettisivua tai etsinyt tuotetta ja miettinyt asiaa ja tunnin päästä vush! Loppuunmyyty! Ihmeellistä. Tämän ylisuuren neulepuseron kanssa kävi juurikin niin. Bongasin sen Espritin nettikaupasta, ajattelin että onpa kiva, teen siitä teille jossain vaiheessa muutaman kollaasin siihen sopivista asuista ja seuraavana päivänä se oli loppuunmyyty! Se niistä kollaaseista... No neule jäi tietenkin kaivelemaan, siinä oli juuri oikea väri, malli ja materiaalissa villaa riittävästi minun makuuni. No Espritillä on nettisivuillaan palvelu jossa voi tarkistaa tuotteen saatavuuden lähimmissä myymälöissä. Loppuunmyyty 100km säteellä. Kaikissa väreissä ja koossa joissa sitä oli. Ajattelin että voi herranjestas sentään, sehän on vain neule, onpas haluttu. Ja taas harmitti.


Sitten onneksi muistin että muutkin nettikaupat myyvät samaa merkkiä ja eikun metsästämään. Löysin neuleen toisesta nettikaupasta, tosin en ollut varma onko kyseessä sama neule ollenkaan kun materiaalia ei ollut mainittu, väri oli eri niminen, sivujen kullanvärisistä napeista ei ollut mitään mainintaa ja kuvistakaan ei oikein saanut selvää ja kokoja löytyi vain yhtä numeroa pienempää kuin olisin halunnut... Otin kuitenkin riskin ja tilasin neuleen. Ja kuinka ollakaan parin päivän päästä sitä olikin ilmestynyt sinne juuri siinä koossa kun olisin halunnut! Jäljellä yksi kappale. Tilasin sen ja totesin että pienemmän voi aina palauttaa, onneksi palauttaminen on nykyään ilmaista lähes kaikissa nettikaupoissa. Melkoinen rumba yhden neulepuseron vuoksi! No loppu hyvin, kaikki hyvin, neule tuli, oli mieluisan värinen, juuri se oikea, riittävän suuri (jopa vähän liian suuri) ja mukavan lämmin, mutta toista kertaa en kyllä tähän metsästykseen ala! Värin nimi on muuten Madison red. Espritillä on varmaan joku joka saa bonuksen omituisten värin nimien keksimisestä...:D



Jos joskus asioitte kyseisen merkin nettikaupassa niin on hyvä muistaa että tarkistaa mitä mieltä muut asiakkaat ovat olleet koon oikeellisuudesta. Espritin tuotteissa koot ovat ihan mitä sattuu. Sama koko voi olla yhdessä vaatteessa teltta ja toinen ei mahdu päälle.

Se on kuulkaa lauantai ja aika lauantailinkin. Tämän lauantain linkki on aurinkoisen Lexin nuorekas ja hyvin casul Streets of Gold, jossa black friday alennusmyyntien lisäksi löytyy nuorekkaita perusasuja, ihania ruutupaitoja ja ennenkaikkea siellä on myös talvi!

Im not sure whats going on this year on online stores. Its seems like everything I have my eyes on just end up being sold out before I can even make up my mind about buy or not to buy. Same thing happened with this woolen sweater. I saw it on Esprit online store and next day the size was sold out. And the size next to mine was sold out too!
Well, I wasnt going to give up that easily! I checked all the local stores, but sold out. Then I remembered that other online stores carry Esprit as well and started the hunting. I finally found a size smaller in other online store but the pics were too poor to even tell 100% sure it ws the same sweater even. I took my chances and ordered it anyway just to find out that the next day my own size was available again! So I ended up ordering both sizes just to be on the safe side. Luckily it was a free return online store! So happy ending after all! I got the sweater in my size and love the plum color! What do you think? Worth of all the trouble or not? I swear no more hunting of a simple sweater!
Todays saturday link is lovely Lex in Streets of Gold. Enjoy reading and your weekend!

18 kommenttia:

  1. Hyvä, että kaiken vaivan jälkeen sait haluamasi mukavan neuleen :-)

    VastaaPoista
  2. Jestas mikä rumba tosiaan! Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin!
    Ja hieno tähtihuivi ja sydänkoru!

    VastaaPoista
  3. ♥Kauniin neuleen löysit! Kyllä vaan, välillä kun jotain etsii, niin millään ei meinaa just sellaista löytyä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta Sinikka<3 Justiinsa niin, ja sitten kun ei tarvitse eikä etsi niin joka kulmassa tulee vastaan...:)

      Poista
  4. Minä niin tiedän tuon tunteen. Täällä metsästetään täydellistä takkia, mutta kun itsekin tietäisi mikä on se täydellinen takki. Tikkitakki, parkatakki vai villakangastakki, miksi noita kolmea ei vaan vois saada yhteen ja samaan. Olen siis varmaan koko talven ilman takkia ja kuljen sillä monta vuotta vanhalla kauhtanalla, hyi. Itse olen varsinainen jaahkaaja/pähkäilijä ostosten kanssa. Mietin liiankin pitkään ja sit jään ilman. Nyt pohdin ostamaani tekoturkisliiviä liian kauan enkä saanut enää omaa kokoani, päätin tyytyä S-kokoon vaikka se olikin ehkä hieman suuri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, pähkättyä tulee välillä liikaakin, mutta ehkä se on hyväksi, niin ei tule niitä turhia ostoksia tehtyä. Toivottavasti löydät itsellesi kärsivällisellä etsinnällä unelmiesi takin! Minulle tuli tuosta sinun kuvailustasi mieleen sellainen nahkahihainen villakangastakki... En tiedä itsekään miksi...:)

      Poista
  5. Jep, tiedän tunteen. Hyvää adventtia ja terkkuja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Funky and Fifty<3 Hyvää adventtia ja joulunodotusta sinulle!

      Poista
  6. Olen oppinut, että pitää tarttua heti kiinni kun on mahdollisuus. Seuraavassa hetkessä se on voinut mennä ohi. Kokeilin tätä neuletta itsekin. Mutta päädyin sitten toiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taidan olla luonteeltanii vähän sellainen pähkäilijä... Ainakin tällaisten erikoisempien värien suhteen. Aika useasti menee asioita kyllä sivu suun...:D Onpas maailma pieni kun sinäkin olit saman neuleen noteerannut...:)

      Poista
  7. Vaivannäkö palkittikn. Kaunis neule, tykkään, sopii Sinulle ja taas niin kiva huivi. Rauhallista ensimmäistä adventtia, kun taas työviikko odottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos KässäRitu<3 Huivi löytyi kaapin kätköistä ja oli kiva yllätys kun sopi neuleen kanssa! Toivottavasti viikko on alkanut siellä hyvin ja sait nauttia adventista!

      Poista
  8. Ja vielä, kävin lauantailinkin katselemassa. Kiva, hyvin tavallinen, tarkoitan että ei mikään yliampuva muotijuttu vain. Tykkäsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit. Sinne oli tullut nytkin minusta tosi kiva uusi asu ruudullisen kaulaliinan kera, ajattelin ottaa siitä vähän mallia jonkun päivän asuun.

      Poista
  9. Onneksi sait neuleen! Ihana tähtihuivi muuten! :)
    xx J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos J<3 Tähtihuivi oli "vanha" löytö omasta komerosta kun muistelin että hei joku sellainen mulla on joka voisi neuleen kanssa käydä...

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)