keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Villaan kääriytynyt - Cuddled up in wool...Tiiviisti villaan kääriytyneenä on alkanut tämä viikko. Ensin oli pakkasta niin että alkoi jo paleltaa ja sitten niska sanoi työsuhteensa irti ja meni niin jumiin että muutaman päivän tässä on ollut poolokaulus ja hovikuvaajalta muutama vuosi sitten saatu alpankanvillainen poncho sen päällä. Moneen kertaan olen vannonut täälläkin villan nimeen ja niin vannon nytkin, niska tuntuu jo paljon paremmalta. Tämä sama niskan jumitus ja siitä kumpuava migreeni tapahtuvat useammin syksyllä tai talvella, luultavasti kylmällä on osansa asiaan. Onneksi ponchot ovat (taas) muotia, niin mikäpä se tässä mennä viipottaessa.  Tämä poncho on vähän tälläinen arkisempi, ei kovinkaan chic, mutta kyllä se asiansa hyvin ajaa säädettävine kauluksineen. Eikä varmasti pääse palelemaan! Uudet tietokonepäivityksetkin taas temppuilevat ja kaatavat kuvankäsittelyohjelmani alle minuutissa, joten vähän takkuisesti on viikko alkanut. Miten siellä ruudun toisella puolella on viikko mennyt? 


Lähikuviin pääsivät tällä kertaa myös henkkamaukan mokkanahkaiset bikerit, joissa olen näillä pienillä pakkasille paljon kulkenut. Ovat kyllä olleet hintalaatusuhteeltaan ihan mainiot kengät. Mokkaharjaa pitäisi jonkun niille hieman näyttää...:) 

Muistuttelen vielä aikaisemman postauksen huiviarvonnasta, siihen on vielä osallistumisaikaa aina tuonne 10.12. saakka, joten osalllistukaa ihmeessä, ei koskaan tiedä koska onnetar suosii! Minä lähden seuraamaan illan Bones:ia ja hieman työskentelemään joulupukin apulaisena.
Mukavaa keskiviikkoiltaa!

I have been cuddled up with my woolen poncho for a few days now. Im grateful that ponchos are actually in again since I have to have something warm around my sore neck. Its kinda yearly event around this time of the year that I have so much work and its getting cold and then my neck just refuses to work with me anymore. Warm wool and streching is the best way to get rid of a stiff neck. So Im going to give company to this poncho for few more days. This outfit could be one of my go-to outfit as well for this time of the year. What do you think? Warm and neutral tones with biker boots? Not bad, but kinda nice and casual. Have a good wednesday!

14 kommenttia:

 1. Villa ja poolokaulus ovat hyviä apukeinoja jumittuneeseen niskaan, olen käyttänyt joskus niitä itsekin hoitokeinona. Kiva, että niska on jo paranemaan päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villa on kyllä paras mitä jumiutuneelle niskalle voi antaa muun hoidon lisäksi. Onneksi niska jo toimii. Hyvää itsenäisyyspäivää!

   Poista
 2. Todella kiva väricombo - tykkään <3 harmaa ja valkoinen toimivat aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuulanneli<3 Harmaa ja valkoinen ovat ihania talvivärejä mustan sijasta. Tulee niin paljon valoisampi olokin niissä!

   Poista
 3. Ponchot ovat ihania, sopivat minullekin, eipä näy keskivartalo, hihii. Aivan ihana asu ja mahtavaa, että olet toipunut vatsataudista vaikkakin höööh kun niska on mennyt jumiin..

  Kauniita unia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, nimenomaan ei näy myöskään keskivartalo! Poncho on ihanan armollinen muodoillekin. Nyt on sairastettu kyllä tämän vuoden taudit, ei kiitos tänne enää mitään... taisi tulla kiiintiö täyteen. Nyt on kiva viettää Itsenäisyyspäivää terveenä. Hyvää Itsenäisyyspäivää sinnekin!

   Poista
 4. Kiva asu - ja värit sopivat sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Vaaleat värit taitavat olla minun värejäni... Hyvää Itsenäisyyspäivää!

   Poista
 5. Jumiutunut niska voi aiheuttaa todella pahat kivut. Olen sen vuoksi ollut ihan useamman vuorokauden neurologisella osastolla tutkittavana ettei mitään muutakin syytä löytyisi ja ainoa syy oli tension neck eli jännitysniska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa, pahimmillaan tension neck vie kaiken toimintakyvyn ja se migreeni mikä siitä seuraa on tavallistakin pahempi koska siinä yhdistyy itseasiassa 2 erilaista migreeniä, jännitysmigreeni ja tavallinen. Onneksi tätä yhdistelmää on jo tutkittu enemmän ja lääkärit osaavat jo nykyään paremmat hoitokeinot kuin vielä 10 vuotta sitten.

   Hyvää itsenäisyyspäivää!

   Poista
 6. Hei villaan kääriytynyt, oikein mukavaa Itsenäisyyspäivää Sinulle! Lämpöiseltä näyttää. Toivottavasti se on auttanut. Onhan se oikea villa ja silkki parhaita hartioille ja niskalle. Ponchot on kyllä ihania, kivat värit taas, vaalea ja harmaa. Kiitos ruudun tälle puolelle kuuluu hyvää, rauhallinen Itsenäisyyspäivä tiedossa ja oman äidin 85v juhlat sunnuntaina, samalla kertaa tosin huoli anopista, vähän sairastelee, mutta on nyt hyvässä hoidossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Toivottavasti anoppikin paranee itsenäisyyspäivää viettämään! Ponchot ovat ihania ja pehmeän lämpöisiä talvivaatteita joihin on ihana kääriytyä. Onneksi muistin että minulla on tämä kaulusversio ja niska sai kaipaamaansa lämpöä. Rauhallista itsenäisyyspäivää ja paljon onnea äidille!

   Poista
 7. Ihana, pehmoinen poncho! Luonnonvalkoinen väri sopii sinulle mainiosti.

  Hyvää itsenäisyyspäivää ja 2. adventtia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija<3 Hyvää itsenäisyyspäivää ja 2. adventtia myös sinne!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)