sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Lisää ruutua - More plaid...







Toiset ovat raitaihmisiä, minä taidan olla ruutuihminen enemmänkin. Viikolla ainakin tässä yhdessä päivän asussa oli taas ruutua.Suurin osa ruuduista löytyy kaulaliinoista, joita on kertynyt muutama kaappiin vuosien varrella. Viikolla yksi ruutuliina pääsi taas päivää piristämään. Jotenkin olen myös tykästynyt näihin suurempiin kaulahuiveihin joissa on kokoa ja ne lämmittävät kivasti. Tänä syksynä ne "tavallisen" kokoiset kaulaliinat ovat jääneet aika vähälle käytölle. Minusta ruutu on kiva talven piristys ja ruudullisia kaulahuiveja voisi pitää jo klassikkovaatteena. Ne tulevat aina uudelleen ja uudelleen sikäli kuin koskaan ihan pois muodista ovatkaan. Löytyykö teidän vaatekomeronne kätköistä ruudullisia kaulahuiveja tai kaulaliinoja? Tähän asuun idea tuli täältä



Sunnuntai, nautitaan! 

Some people are "stripe people" and some are "plaid people". I think I am definately one of the "plaid people". I think cozy plaid gives edge to many outfits this time of the year. Well I think its beautiful almoust around the year, exept for the summer. Not just for the holiday season. What do you think? Are you "stripe people" or "plaid people"?  I got the idea for this outfit from here

Its sunday, lets enjoy!

10 kommenttia:

 1. Kauniisti sopivat punainen, valkoinen ja harmaa yhteen - ja hienosti sointuu huivi myös huulipunasi sävyyn;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Näinkin kommenttisi jo tuossa aiemmin mutten ehtinyt vastaamaan. Oikein hymyilytti tuo sinun kommentti, olet melkoinen huulipuna bongari! Kukaan lähipiiristä tai muuten ei ole huomannut että kerrankin olen hankkinut uuden huulipunan! Mutta Ladypä huomasi<3 Ihanaa ja rauhallista viikonloppua sinulle!

   Poista
 2. Ihana asu ja sopii talven. Tykkään hirmuisesti raidoista, mutta myös ruuduista <3 Ihanaa päivää sinulle Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Tiia<3 Raidat on täällä vielä vähän opiskelussa, mutta harjuutellaan niin tulette näkemään raitaakin silloin tällöin. Nyt taidan olla kyllä vähän höpönä noihin ruutukuiseihin!

   Poista
 3. Kiva asu, etenkin punaiset kengät kruunaa kaken. Tykkäsin linkistä, lauantailinkistä siis ja Sinulta löytyi samanlainen kiva asukin kun hänellä. Mukavaa leppoisaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöhäiset kiitokset KässäRitu<3 Viikko jo ehti mennä hujahtaa kiireessä, eikä loppua näille työkiireille näy vielä... ehkäpä sitten jouluviikolla hellittää...

   Poista
 4. Kaunis kokonaisuus, punainen, harmaa ja valkoinen on kaunis yhdistelma. Huivi on todella kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Taitaa olla aika klassinenkin tuo ruutukuvio, lähellä Royal Steward ruutukuosia. Rentouttavaa viikonloppua sinne!

   Poista
 5. Ihana neule! Jotkut raidat menee, vähän riipuu paksuudesta ja väriyhdistelmästä, mutta kyllä ruutu vie voiton. Jonkun ideanikkarin sivuja juuri äsken katselin ja hän oli ommellut vanhojen, ruudullisten flanelliyöpaidanpöksyjen lahkeista tuubihuivin =D Siinäpä oiva kierrätysidea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau<3 Tossa on ideaa, ruudullisissa flanellipöksyissä on usein kauniita ruutukuoseja! Meillä vaan nuo flanellipökät ovat aina niin kovassa kulutuksessa että hajoavat lopuksi käsiin ja päätyvät kengänpuunausräteiksi! Rentoa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)