tiistai 23. joulukuuta 2014

Paljettipusero ja elämän aakkosia III - Sequins for Christmas and alphabets of my life...Tämä pusero on varsinainen haaste vaatekaapissani. Laatikon mallinen, paljetteja ja lyhyet hihat. Ja niin rakas etten ole siitä raaskinut luopua. Ajattelin että näin joulun kunniaksi paljetit sopivat, vähän kimallusta tuomaan. Pitkähelmainen paitapusero on ainoa, jonka kanssa sitä voi oikeastaan käyttää. Ehkä langanlaihalle ihmiselle tuollainen laatikkomalli kävisi paremmin, mutta koska minusta ei tule koskaan langanlaihaa (ja ryppyistä) niin pidempihelmaisen paitapuseron kanssa mennään! Vaarinpaitahan sen kaveriksi taas pääsi...


Aakkosissa tänään vuorossa Y niin kuin Ystävyys. Miten oikeaa ystävyyttä voi edes kuvailla? Se maailman tärkein juttu, ne maailman tärkeimmät ihmiset ja jotain mikä kestää läpi elämän. Elämän valot. Minulla ei ole paljon ystäviä, mutta sitäkin rakkaampia, yksi ylitse muiden. Kuin sisko jota en koskaan saanut.  Se ihminen jonka kanssa ruovitaan kaikki elämän asiat, hyvät ja huonot. Itketään ja nauretaan. Puhutaan ne jutut, joita miesten kanssa ei voi ja nauraa käkätetään päälle. Aina ei tarvitse edes puhua, riittää kun toinen on olemassa ja läsnä. Tekstarit kulkee ja miehet ihmettelee. 

Antaa miesten ihmetellä. Luulen ettei miesten välinen ystävyys ole ihan samanlaista kuin naisten ja joskus miehet ovat jopa kateellisia siitä miten naisten välinen ystävyys on vahvaa ja kaikenkattavaa. Sen naisten välisen yhteyden näkee täällä blogeissakin. Blogiystäviä, joista on tullut ystäviä ja joiden kanssa yhdessä tallataan täällä blogimaailmassa. Ystävyys on asia, josta olen kiitollinen. Isosti. Joka päivä. 

This sequin knit is one of my closet orphans, but I just love it and cant give it up. Its boxy and light but made out of wool so its warm. Boxy just does not flatter this figure, but with a longer shirt it looks almoust decent. Im going to wear it this christmas to add little glitter to the Holiday Season. What do you think? Keep it or give it up finally after this christmas? 

Today I finally reached Y in the alphabets of my life searies. Y like Yesterday. Yesterday is something that is gone, left behind, it should not be grieved but we should always learn about it. To me its important to learn something about every day. If you made mistakes yesterday, learn about it, dont look back but look forward and make each day better than yesterday. Be a better person that you were yesterday. 
6 kommenttia:

 1. Ihana postaus <3 Sinä Sari ihana blogiystävä. <3 Me naiset kun voidaan touhuta kaikkea kivaa ihan muuten vaan, eipä tuo ukkoni käy kavereiden kanssa leffoissa jne. tai hih shoppailemassa. Me naiset siinä kaiken lomassa, hoidetaan ystävyyttä ja myös itseämme puhumalla ja juttelemalla, eikä se tarvitse mitään erikoisia järjestelyjä

  Paita on muuten ihana tai neule. Minulla hieman samanlainen, joskus se on vain pakko laittaa päälle, kun kimalluttaa. <3

  Sydämiä satelee täältä. <3 Ihanaa joulua Sari.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanainen Tiia<3 Ihanaa ja lämminhenkistä Joulua! <3<3

  VastaaPoista
 3. Kauniit ajatukset <3 Ja kimallusta elämässä pitää aina olla. Terkkuja :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Funky and Fifty<3 Hyvää ja Rauhallista Joulua!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kirjoitus blogiystävä Sari! Oikein kirjoitit tosi ystävästä. Minullakin on yksi luotettava tosi ystävä. Lisäksi minulla on sisko, hän lienee samaa ikää kun Sinäkin, eli minua nuorempi, olemme aina tulleet hyvin toimeen keskenämme ja voimme luottaa toisiimme. Minä taas lapsena haavelin isosiskosta, kun tyttökaverillani oli sellainen. Me pikkutytöt salaa katselimme hänen meikkejään ja tanssivaatteita, soviteltiin niitä päällekin, pienensimme hakaneuloilla jne. Kivoja muistoja. Kiva on Sinun kaapista löytämäsi asukin, samoin aaton tumma jakku huivineen ja paitapuseroineen. Rentouttavaa joululomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KässäRitu<3 Siskosta haaveilin minäkin pienenä, olisi varmaan ollut sama onko isosisko vai pikkusisko kun ei ollut siskoa laisinkaan. Onneksi on matkan varrella tullut hyviä ystäviä, joihin voi aina luottaa! Mukavaa joulunjälkeistä elämää!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)