torstai 13. marraskuuta 2014

Retrosaappaat II - Retro boots II...
Ei pitäisi koskaan sanoa ei koskaan. Juuri pääsin yhdessä postauksessa sanomaan että harmaata kotikolttuani ei tulla täällä näkemään. No, kuinkas kävi. Tässä sen nyt on, koska retrosaappaiden kanssa se käy mainiosti vapaa-aikaan. Kuvien kanssa oli taas melkoista taistelua uuden koneen vuoksi, tutut vanhat ohjelmat kun käyttäytyvät eri lailla tässä windows 8:ssa. 

Harmaa kotoilumekko on paras kotivaate pitkiin aikoihin, hankin se viime talvena Cubuksesta ja koska se on osittain villaa, se on myös ihanan lämmin. Pitkänä se käy legginsien kanssa enemmän kuin hyvin. Kuitissa kylläkin lukee neulepusero...:D Aika iso neulepuseroksi, sanoisin ennemminkin että mekko.Pitkät mokkasaappaat, huivi kaulaan ja duffeli niskaan ja valmiina vapaa-ajan menoihin. Yksinkertaista ja lämmintä. Torstaita mennään ja vielä pitäisi yksi päivä jaksaa töissä. Tuntuu että tänä syksynä on vielä tavallistakin kiireempi. Syksy on meillä töissä aina kiireistä aikaa, usein ihan jouluun saakka. Miten siellä ruudun toisella puolella on selvitty tästä viikosta? Onko teillä kiirettä töissä vai ajoittuuko kiire johonkin toiseen vuodenaikaan? Mukavaa torstai-iltaa!

Never say never. I just said in one older posting that Im not going to show this grey oversized "home" sweater here but here it is. I just realized that with the over the knee boots and leggins and scarf its a good go-to outfit. Warm and cozy for the fall. Thursday allready. One more day before the weekend! Do you have plans for the weekend?

14 kommenttia:

 1. Minusta tuo harmaa paita/mekko on kiva - juuri sopiva noin asustettuna! Ja minä voisin kuvitella pitäväni tuota töissäkin - ainakin niinä päivinä, kun tiedän, ettei tarvitse vieraita vastaanottaa!
  Tänä syksynä ei minulla ole tämän jalkani kanssa kiire minnekään - alkusyksy tosin oli aika hurjaa, kun yritin valmistella mahdollisimman paljon sairaslomani ajaksi töitäni.
  Toivotaan, että kiireet sinullakin hellittävät - kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Lady<3 Tosiasiassa minäkin mietin kyllä että josko tällä töihinkin mutta ehkä tämä on vähän tälläinen kotoilumekko kuitenkin? Muutenkin olen vähän huono käyttämään mekkoja kun tasapaksusta pötikästä tulee vieläkin tasapaksumpi...:))
  Suo siellä, vetelä täällä noiden töiden kanssa. Muistan kyllä keväältä hyvin millaista oli valmistautua töissä leikkauksen jälkeiseen sairaslomaan, mutta nyt tuntuu jopa kiireemmältä. Neuvoisin että tuo toipilasaika kannattaa käyttää kyllä paitsi jalan lepoon, niin myös henkiseen lepoon, niin jaksaa sitten taas töiden tuoman kiireen. Kivaa loppuviikkoa sinne toipilaskotiin myös!

  VastaaPoista
 3. Kauniit saappaat ja mekko :)
  Odottelen aina, että joulukuussa kiireet helpottaa,
  mutta ei niin ei taida taaskaan käydä
  ellen ala ihan just tehdä jotain sen joulun eteen :)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Mukavaa ja kiireetöntä viikonloppua helmihillo! Toivotaan että joulukuusta tulisi kiireettömämpi ja joulusta ihana!

   Poista
 4. Harmaa kotikolttusi on aivan ihana, just sellainen mistä tykkään, mukava, kaunis ja lämmin. <3 Ihana adu muutenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia<3 Lämmintä ja mukavaa kotona varsinkin, se on parasta!

   Poista
 5. Minusta mekko on kiva ja sopii sinulle todella hyvin. Miksi ei töihinkin, ainakin noin asustettuna. Tuo huivi nimittäin, se on aivan ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Ehkäpä laitankin tämän joku kerta töihin, ainakin jonain perjantaina. Huivi on ollut kyllä myös ihan nappihankinta,käy melkein asuun kuin asuun. Ollut ehkä käytetyin kaikista huiveistani tänä syksynä ja väri passaa syksyyn.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Katja<3 Huivi on myös puoliksi villaa ja juuri sopivan lämmin tähän vuodenaikaan!

   Poista
 7. Minustakin kiva asu. Ollaan varmaan joskus todettu yhdessä, että olemme molemmat pitkiä naisia (olen 1.74), harvoin löytää noin pitkää paitaa tai mekkoa. Ostaisin heti jos osuisi kohdalle. Kiva värikin, tuohon voi yhdistää monen värisiä huiveja. Ei kun töihin vain saappaiden kanssa. Perjaitai-ilta, että oikein kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KässäRitu<3 Totta puhut, pituus tekee kaikesta tosi äkkiä liian lyhyttä. Hameet ja mekot ovat väistämättä lyhempiä kuin "normaalipituisten" päällä. Näitä oli tarjouksessa Cubuksessa viime talvena. Taisi maksaa 10 euroa. Luulenpa että lyhyen ihmisen päällä voisi näyttää kyllä jo vähän liian pitkältä, ehkä ne siksi olivat alennuksessa? Kivaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 8. Tosi kiva asu ja mun mielestä harmaa mekko käy oikein mainiosti myös työasusta.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)