maanantai 3. marraskuuta 2014

Kuviollinen hapsuneuletakki - Patterned fringe cardican...

Kuviollista neuletakkia olin katsellut jo useamman vuoden itselleni. Jotenkin sen oikean löytäminen oli vaan hankalaa, jos löytyi kiva väri ja malli, sitä ei taatusti myyty suomeen ja ihan musta-valkoinen linjalle en halunnut sen kanssa mennä. Kevään yhdessä alessa tuli sitten tämä "oman näköinen" vastaan ja sen vihdoin ostin itselleni. Jotenkin ihan oman oloinen, vaikka alkuperäinen suunnitelma oli sellainen reilumpi, vähän roikkuva sellainen boho chic malli. 

Neule on kiltisti roikkunut kaapissa odottamassa syksyä ja vihdoin viime viikolla se pääsi käyttöön. Näitä kulkee netissä monella nimellä, azteekkikuvioinen, native american jne. Hankintalistalta on nyt siis taas vedetty viiva yli yhdestä siellä pitkään roikkuneesta hankinnasta. Tykkään neuleesta, se on mukava lisä kaiken yksivärisen joukkoon ja yhdistettävissä monenlaiseen asuun ja moneen väriin.

Otin myös vihdoin tämän "uuden" (siis kohta vuoden päivät odotelleen) läppärin käyttöön ja kuvien käsittely tällä on vielä vähän outoa, joten koittakaa kestää ehkä ei niin hyvin kuvien kanssa! Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa kun uudet systeemit tulevat tutuiksi.

Maantaita mennään, mukavaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! This is the first time I took this patterned cardigan out of the closet. I bought it from a sale last spring at its been hanging on the closet ever since. I had been looking for the perfect aztec/native american cardi for a long long time. This was kind of a compromise, I was looking for a little more boho chic styled oversized one but this just looked so much "me" that I finally bought this one. The color and style is perfect for many combinations and colors. Im pretty happy with this one and it finally of my shopping list! Allready monday, enjoy your week!

15 kommenttia:

 1. Onpa tosi kiva neuletakki , tykkään kovasti ❤️ Olen aina vähän hapsujen perään , inkkarityyli on mieleeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti anneaulikka<3 Hapsut on kivaa vaihtelua, tykkään! Voisin ottaa toisenkin tämäntapaisen neuletakin kaappiini.

   Poista
 2. Kiva inkkarityyli. Housujen värikin aivan sama kun neuletakin kuviot ja samaa sävyä nilkkurit kruunaa koko jutun, hyvä!

  Minä olen siirtynyt vajaa vuosi sitten läppäristä tablettiin, niin paljon on tabletti käytössä (eri köyttöjärjestelmä), että mm.laskuja maksaessa läppäri tuntuu jo oudolta. Isäntä tuohon sanoisi, että ei ihme:-) .Mutta läppärillä kuvat näkyy paremmin ja on paremmat kuvaohjelmat, tekstin oikoluku tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KässäRitu<3 Tabletti on täälläkin käytössä, mutta sillä lähinnä lueskelen juttuja ja selaan kuvia, kaiken muun teen kyllä vielä läppärillä...

   Poista
 3. Ihana, lämmin ja kaunis, juuri täydellinen syksyinen neuletakki. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiia K. Itsekin tykkään että kiva lisä joukkoon.

   Poista
 4. Kaunis neuletakki, sopii varmasti yhdistettäväksi moneen asuun ja tyyliin.

  VastaaPoista
 5. Kaunis neuletakki jossa on sopivasti sitä jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Vähän vaihtelua yksivärisiin. Vaikka tunnustan että enemmänkin ehkä saisi olla rempseämpi!

   Poista
 6. Kaunis neuletakki - joka on siitä jännä, että se on juuri tätä päivää mutta kuitenkin ajaton. Ihana väriyhdistelmä. Tykkään!

  VastaaPoista
 7. Ihana neuletakki! Värikin on täydellinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)