lauantai 15. marraskuuta 2014

Luumunpunaista ja lauantailinkki - Plum and saturday link...Lauantai ja viikonloppu! Vihdoinkin viikonloppu ja minulla on kolme päivää vapaata kun maanantaina on vielä käyttämättä jäänyt kesälomapäivä. Saatte tänään lauantailinkin ja vähän asukuvia nyt vasta koska minä yksinkertaisesti nukuin aamulla pommiin ja valoisa aika meni klapi- ja pihatalkoissa hovikuvaajan kanssa. En edes muista koska olisin nukkunut niin pitkät unet kuin viime yönä, mutta viikon työtahtikin on ollut melkoinen. Tämän päivän klapitalkoot kyllä tuntuvat kropassa varmaan vielä huomennakin. Kesällä leikattu polvi ei oikein tykännyt hyvää tuosta kyykkyyn-ylös touhuista klapisylillisten kanssa. Kuinka teidän viikonloppunne on lähtenyt käyntiin? 

Päivän asu on hieman hämärässä töiden jälkeen kuvattu, mutta ehkä kokonaisuudesta jonkun kuvan saa. Hameen jouduin aamulla töihin lähtiessä vaihtamaan lennossa kesällä kirppikseltä ostettuun pellavahameeseen kun ensin puettu hame ei suostunut pysymään päällä. Meinasi jo tulla kiire töihin, oli muutenkin vähän tuollainen vaatekriisiaamu, mutta näitä sattuu.


 Olen päätä pahkaa tänä syksynä rakastunut tuohon luumunväriin. Se on kumma juttu kun johonkin väriin ihastuu, niin sitä ei saa mielestään ei sitten niin millään. Aika monella on töissäkin tänä syksynä näkynyt erilaisia sävyjä tästä samaisesta väristä ja se tuntuu sopivan aika monenlaisen ihmisen värimaailmaan. On sitten tumma tai vaalea, luumu näyttäisi käyvän kaikille yhtälailla. Mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan luumunvärisestä? 

Lauantain linkki on tällä kertaa Sarah´s real life, johon tykästyin tosi paljon kun sen löysin. Noista asuista voisin laittaa päälleni minkä tahansa. Väriyhdistelmät ja tyyli olivat tosi kivoja! Hauskoja lukuhetkiä ja leppoisaa lauantai-iltaa! 


Finally weekend! I have been out on the yard all day today with hubby and the dogs. We had a big pile of wood to stack inside the woodshed. Wow what an exercise to my operated knee! Im not so sure the knee liked it too much but at least I got some fresh air and exercise after a long working week. 

This Fall I have been loving plum as the ultimate fall color. What about you? Its a funny thing, when you are in love with some color you tend to see it everywhere! I have seen lot of people wearing plum at work too and it just seems to fit to all people. No matter if you are blond or brunette the plum just looks great! How about you? What do you think about plum as a fall color?

Above you find the saturday link that became on of my favourites instantly. Enjoy reading and enjoy your weekend!

6 kommenttia:

 1. Kaunis asu - ja luumu sopii sinulle - samoin hame!
  Kivaa viikonloppua sinne jalkavaivaiselta, joka lähtee ihan just vierailulle Sarahin tosielämään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen jalkavaivainen kiittää...:D On meinaan murtuneella nilkalla ja könkkäpolvella tunne siitä että on tullut oltua talkoissa! Kivaa viikonloppua sinne ja toipumista!

   Poista
 2. ♥luumunpunainen on yksi suosikki värini! Kaunis asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka<3 Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)