lauantai 8. marraskuuta 2014

Mustavalkoista raitaa ja lauantailinkki - Black and white stripes and saturday link...Olin ajatellut laittaa teille seesteisiä raitakuvia viikonlopuksi, mutta ne ovat kyllä seestaisestä kaukana. Se mikä näyttää hyvin valoitetulta kameran näytöllä, ei todellakaan välttämättä ole sitä enää tietokoneen näytöllä. Tämä pimeä aika kun asukuvat on pakko ottaa sisätiloissa, vaatisi paremman kameran ja linssin kuin minun käytössäni on järkkäripuolella, täytynee ottaa kokeiluun talon pienempi kamera joka on jopa ehkä vanhaa järkkäriä parempikin. Minusta vaan pienellä kameralla on jotenkin hankala pipeltää kun on tottunut suureen. 
Raidallinen neule tuntui piristävältä perjantaivaatteelta pitkän viikon lopuksi. Ja kun oli tuollainen suuri kaulus, ei edes kaivannut huivia töissä!

Talvi tuli ja (melkein) meni. Meillä on vielä vähän lunta pihalla ja pohjoisempaan päin mennessä sitä taitaa olla vielä vähän enemmän? Aletaan elämään syksyn liki pimeintä aikaa, kaamosmasennuskin saattaa olla monelle tuttu juttu. Meillä sitä torjutaan kynttilän valolla, kiirettömällä vapaa-ajalla ja torkuilla. Olen valehtelematta ottanut torkut tällä viikolla melkein joka ilta. Joskus sitä on hyvä olla lempeä itselleen ja ymmärtää että pimeys vie energiatasoja alemmaksi ja kun vielä töissä on jatkuva kiire, niin vapaa-ajalla on pakko vähän hellittää. Oletteko huomanneet saman ilmiön? Minulla on lähes joka syksy kausi jolloin tekisi mieli mennä talviunille ja tänä syksynä se on juurikin nyt. sitten kun lumi tuo vähän valoa, energiakin lisääntyy. Saman ilmiön muuten huomaa hyvin kissoissa. Meillä ainakin kissat ovat jatkuvasti menossa ja tekemässä kaikkea kesäaikaan, mutta syksyn pimeiden tullen lisäävät pötköttelyä sisällä ainakin kaksinverroin. Useimmiten ne torkkuvat sohvan selkänojan lampaantaljalla tai nojatuolissa ja vaan nautiskelevat laiskuudesta ja komentavat välillä ruokaa! Voi mitä kissanpäiviä!


Lauantain linkki on lex what wear, joka on nuoren Kentackyn Lexintoninsta NY:iin muuttaneen Alex:n blogi. Kun pääsee bilekuvista ohi ja näkee muutamat kivat kokonaisuudet, tajuaa että tämän päivän 20+ and 40+ tyylit voivat olla käytännössä lähes samanlaisia. Tykkäsin Alexi:n pirteästä hymystä ja kivoista rennoista asuista ja yksityiskohdista.

Seesteistä lauantaita!

Black and white stripes. I find this style very nordic for some reason. I often think seing black and white stripes that this person must be from the nordic countries. What do you think? Nordic phenomenon or worldwide? Anyways, I did put this striped sweater on to bring little positive energy  at work on friday. I tend to loose some of my energy during this dark fall season and sometimes is good to wear something that just little brightens it. Friday it was black and white stripes. Satrudays link is lex what wear. A block of a young woman originally from Kentacky now living in NY. I find her outfits very fitting for a larger age group and cozy. Enjoy your reading and weekend!

2 kommenttia:

  1. Ihana kokonaisuus ja kaunis neulepusero! Raidat sopivat kyllä niin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Nyt vasta vanhemmiten olen tykästynyt raitoihin, nuorena en voinut sietää mitään raidallista. Niin se mieli muuttuu. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)