lauantai 1. marraskuuta 2014

Inspiraatiota talveksi osa I - Inspiration for the winter part I

kuva H&M

Pitkin syksyä on tupsahdellut postilaatikosta jos jonkinmoista vaatekatalogia ja mainosta ja tässä taannoin sieltä bongasin jotain kivaa! Minulla kun on jo vaalea palmikkoliivi, en voi itselleni uuden ostamista mitenkään perustella mutta H&M:n katalogissa näkyi tämä kaunistus. Minusta se on hauska ja supernaisellinen karvakauluksineen. Minulle tuli heti siitä mieleen menneiden vuosikymmenten naisten villakangastakkien karvakaulukset. Mitä hienompi lady, sen hienompi takki ja karvakaulus.Tein neuleliivistä muutaman kollaasin, se kun oli niin hauska ja sitä voisi yhdistellä melkein mihin vaan. Ensimmäiseen kollaasiin valitsin tarkoituksella lyhyen paitiksen ja suorat housut, on työkäytössä siistimpi niin. Toinen kollaasi on vapaa-aikaan stailattu. Arvatkaa kenellä on hattuhimotus? Hattu olisi ihana lisä syysasuihin, mutta tähän päähän harva hattu sopii. Joko siellä ruudun toisella puolella on soviteltu syyshattuja? Hattu olisi kivaa vaihtelua ainaisiin pipoihin ja huppuihin.
Ja koska nyt on lauantai, on siis aika lauantain linkille. Tämän lauantain linkki on Vanessa Balli Outfit of the day. Paljon kauniita asuja ja tyylivinkkejä taas vähän nuoremmasta näkökulmasta katsottuna.
Ihanaa lauantai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle!


I have been randomly reading all kinds of fashion catalogs that keep coming with the mail and now I found something cool from the new one from H&M. This sweater vest with a faux fur was different and I loved it! Since I allready have a offwhite sweater vest Im not going to buy another. But this is how I would style it for work and off work. 
Its allready saturday evening so its about time for the saturday link. Its VB from Vanessa Bali and you find it right above. Enjoy your weekend!

2 kommenttia:

  1. Kumpikin aivan ihania asuja, upeat kollaasit olet tehnyt. Huolisin kaikki.. <3

    Ihanaa iltaa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiia<3 Sama juttu, nuo kaikki voisivat hyvin muuttaa komerooni! Hattu ja ruutupaitis erityisesti. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)