keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Klassikot yhdessä - Classics together...Terveiset täältä kiireisen syysviikon keskeltä!
Eikös Juice laulanut että "käy pimeys päälle lailla pommikonelaivueen"? Nyt alkaa vähän tuntua samalta kun aina on pimeää. Tuntuu että pitäisi olla pöllön silmät, jotta tässä pimeässä näkisi. Monikaan teistä ei varmaan ole nähnyt minua silmälasit päässä, ne kun ovat ensimmäinen asia, jotka riisun kun pääsen kotiin. Käytän niitä lähinnä töissä ja autoa ajaessani, varsinkin nyt pimeällä.

Vähän ollaan saatu kuitenkin nauttia lämpimästä syksystä, ajatelkaapa tällä viikolla alkaa jo marraskuu ja tänään tarkeni ihan hyvin ohuessa trenssissä ja avokkaissa! Tunnustan että aamulla oli kyllä nilkkurit jalassa kun lähdin töihin, mutta kotiin ne kulkeutuivat kassissa kun ilma tuntui tuulesta huolimatta niin lämpöiseltä. 


Illan kauppareissulle päälle päätyivät kaikenlaiset klassikkovaatteet yhdessä ja samassa asussa. Sinivalkoraidallinen pusero, siniset farkut, trenssi, mustat avokkaat ja ruutuhuivi. Kuvat on otettu kaupan parkkihallissa, eipä ollut ruuhkaa sielläkään. Joku tarkkasilmäinen varmaan huomaa että hiukset ovat lyhentyneet ja saaneet muutaman tummemman raidan viikonlopun aikana. Silti kuvista ei voi erehtyä, kuinka voikaan näyttää näin perisuomalaiselta? Yhtä hyvin voisi olla lappu kaulassa tekstillä "olen suomalainen"... Joku meissä on, mikä erottaa meidät muista pohjoismaalaisista. Mukavaa alkanutta viikkoa!

When all else fails, you can always turn to the classics. Trench coat, blue and white striped tee, blue jeans, plaided scarf and black pumps. All the classics in the same outfit. The strange thing about this is that normally this time of the year I dont ever remember being this warm. Its almoust November and Im using pumps! Starting to think if there is ever going to be winter this year? In the meantime, Im so going to enjoy this weather! Have a nice wednesday!

12 kommenttia:

 1. Klassinen, kaunis asukokonaisuus, tykkään kovasti!
  Minulla on aivan sama tuon hämäränäön kanssa.
  Oikein pelottaa mennä aamuvarhaisella auton rattiin,
  kun tuntuu, että ei näe mitään. Laseja minäkin joudun
  autoillessa käyttämään.

  Muksaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija<3 Kyllähän tuo pimeässä ajaminen kovin erilaista on. Mieluummiin ajaisi valoisaan aikaan, mutta tämä syksy on aina niin pimeä ja sateiset kelit vielä erityisen hankalia. Onneksi meillä kuitenkin on lasit, luulenpa että tuolla liikenteessä on aika monta ihmistä jotka eivät tiedä edes laseja tarvitsevansa! Mukavaa syysviikonloppua!

   Poista
 2. Klassikot ovat turvallisia, hyväksi havaittuja valintoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin... Ei voi mennä kovin paljon pieleen kun kaikki on tuttua ja turvallista...:) Mukavaa syysviikonloppua<3

   Poista
 3. Klassikko näyttää mukavalta. Näin ilmat muuttuvat, oliko viime viikolla kun mietin uutta myssyä ja nyt lämmintä, aurinko paistaa.
  Minulla on aina silmälasit päässä, otin monitehot silloin kun sain ensimmäiset "ikänäkölasit" ja sen jälkeen en ole voinut olla ilman laseja, en näe mitään. Minä riisun kaikki korut ja kellon heti kun tulen kotiin, en osaa niitä kotona pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KässäRitu<3 Ilmat ovat olleet kovin lämpimät ja minäkin päätin avokkaissa ottaa vielä kaikki hyödyn siitä irti. Nyt tulla tupsahti jo vähän viileämpää. Kellot ja korut minäkin riisun heti kotona, mutta ensin aina silmälasit... Ne häiritsevät kaikkein eniten. Ikänäön kanssa vielä olen pärjännyt toistaiseksi, joskus lainaan hovikuvaajan lukulaseja jossei meinaa mennä neula langansilmään...:) Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 4. Klassisen kaunis kokonaisuus sanon minäkin ja klassikoihin turvataan monesti täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Minä olen vähän tälläinen omituinen pukeutuja, en osaa ihan niin klassisella linjalla pysyä, sinun asusi ovat aina niin klassisen kauniita ja katselen niitä kadehtien. Minä olen vähän enempi tälläinen tuuliviiri, sitä laitetaan päälle mistä tuuli kulloinkin puhaltaa..:D Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Klassikot yhdessä - trenssi ja sinä! :-)
  Minäkin tykkään kovasti komposta, mutta ilman huivia on vielä parempikin. Se taitaa olla se huivi joka viimeistään kääntää suomi-kansalaisuudelle, ma luulen. Ekassa kuvassa freessi, hymyilevä, aikuinen ja avoin tyyppi, ei kaipaa liekaa kaulaansa! Lämpimillä keleillä ainakaan, ei aina.
  -sanoo hän joka vuoraa kaulansa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh... Oispa vaan aina niin lämmin ettei tarttis noita huiveja AINA veivata kaulaansa, mutta kun ei... Olet oikeassa. Parempi ilman huivia... Ja just paraskin olet puhumaan...:D Huiveilla mennään ainakin siihen saakka kun eläkepäiviksi muutetaan talveksi lämpimään vai mitä sisko?

   Poista
 6. Asusi on kuin suoraan omasta vaatekaapistani. Jetsulleen mun makuun, raidat, poplari ja farkut aina ajankohtaisia ja Burberry on heikkous. Ihana huivi. <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos Tiia K<3 Huivi ei kylläkään ole Burberry vaikka villainen onkin ja niitä muistuttaa. Se on muistaakseni Fraas-merkkinen, joita myydään mm. stoccalla. Poplariin olen supertyytyväinen kun jouduin olemaan pitkään ilman. Se on varmasti kaapissa vielä monen monituista vuotta.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)